download programi

 
     
 

    3D programi za uređenje interijera, crtanje

       
       
       
       
  Google SketchUp  je besplatni program za 3D dizajn i 3D modeliranje i uređenje interijera. Dekorirajte vaš dnevni boravak. Dizajnirajte novi komad namještaja. Modelirajte vaš grad za Google Earth.   CadStd Lite je besplatni program za 3D projektiranje profesionalne kvalitete, CAD program za izradu tehničkih nacrta, nacrta za kuće, shema za opću uporabu, jednostavan za učenje.
       
  Envisioneer Express  je program za 3D dizajn kuća, uređenje interijera, stambenih prostora Biljke, ograde i kapije. Staze, pločnici i prilazni putevi. Stropovi po odabiru sobe. Ograde pričvršćene za stepenice. Električni elementi. Električna instalacija. HVAC elementi. Oprema.   3DCrafter ™ je program za 3D dizajn, 3D modeliranje i animaciju alat koji uključuje intuitivni povuci-i-ispusti pristup 3D modeliranje.
       
  Sculptris Alpha je program za kiparstvo, 3D dizajn skulptura.   Aqsis Renderer je program za 3D dizajn fotorealistično 3D renderiranje. 
       
  Art of ilusion je program za 3D dizajn, 3D modeliranje i studio za rendering.   Sweet Home 3D  je program za crtanje kuhinja i interijera koji vam pomaže da postavite namještaj u 2D i 3D pregledu.
       
  DesignWorkshop Lite programski paket nudi sve što je potrebno za izgradnju vlastitih 3D modela za dizajn kuća i vizualizaciju arhitekture, krajolika, izložbama ili bilo kakvog prostornog dizajna