download programi

 
     
 

     Antivirus program

       
       
       
       
  Avast! je antivirusni program za čišćenje virusa i spywarea, siguran shopping i internet bankarstvo.   Avira AntiVir Personal je antivirusni program za  mnoge oblike malwarea, uključujući worm, rootkit i skupe dialere.
       
  Microsoft Security Essentials zaštita od virusa, spywarea i malwarea.   Malwarebytes Anti-Malware  je antivirusni program za besplatnu zaštitu od svih oblika zlonamjernih programa.
       
  SpyBot Search & Destroy je antivirusni program. Vidite li nove alatne trake u vašem pregledniku koje niste namjerno instalirali? Da li se vaš preglednik neobjašnjivo ruši? Je li vaša home stranica "oteta" (ili je promijenjena bez vašeg znanja)?   Ad-Aware Free Internet Security je antivirusni program za besplatnu obranu od zlonamjernih programa i cyber prijetnji.
       
  Norman Malware Cleaner  je antivirusni program za čišćenje računala od virusa, trojanaca i drugih vrsta zlonamjernih programa.

Koji su najčešći simptomi zaraženog računala?

Zamrzavanje ili iznenadna resetiranje - Vaše se računalo ponaša neočekivano tijekom normalnog korištenja. Neobične promjene koje ste dali na Facebook ili Twitter - pogotovo nakon što ste kliknuli na link koji se pojavio a  koji ne radi ili je instaliran novi program.      E-mailovi koje niste poslali - Vaši prijatelji će vam reći da su primili e-mailove vi niste vi poslali.

  Comodo BOClean Anti-Malware je antivirusni program za besplatno uklanjanje spywarea, keyloggera, rootkita, Adware, hijackera. uklanja štetne unose u registry. Prati  sumnjive aktivnosti. Nije potreban reboot nakon uklanjanja malware.