download programi

 
     
 

    Benchmark programi besplatni

       
       
       
       
       
  SiSoft Sandra je odavno smatra jednim od najboljih PC mjerilo softver dostupan za besplatno preuzimanje. Često se koristi u računalni hardver mišljenja suditi brzinu komponente, kao što su procesor, hard diskova i grafičkih kartica. To je također sposoban za vrednovanje manje poznate stvari, kao što su memorijske propusnosti.   Peacekeeper je besplatan i brz testiranje preglednik koji mjeri brzinu preglednika. Koji je najbrži browser? Koji je najbolji browser za vas? Saznajte s Peacekeeper, slobodnom univerzalnog testa preglednika iz Futuremark.
       
  PassMark BurnInTest je softverski alat koji omogućuje sve glavne podsustava računala da se istovremeno stresa testirana na izdržljivost, pouzdanost i stabilnost.   Fraps je univerzalna Windows aplikacija koja se može koristiti sa igrama koje koriste DirectX ili OpenGL grafička tehnologija. U svom sadašnjem obliku Fraps obavlja mnoge poslove, a najbolje se može opisati kao: Benchmarking Software - Pokažite koliko kadrova u sekundi (FPS), koju su uzimajući u kutu vašeg zaslona. Izvođenje prilagođene mjerila i izmjeriti brzinu prijenosa između bilo koje dvije točke. Spremite statistike na disk i koristiti ih za svoje mišljenja i aplikacija.
       
  Brz, jednostavan za korištenje, brzina računala testiranje i benchmarking. PassMark PerformanceTes t omogućuje objektivno mjerilo računalo pomoću raznih testova brzine i usporedite rezultate s drugim računalima. Saznajte ako vaše računalo obavlja u svom najboljem.Usporedi performanse vašeg stroja sa sličnim strojevima. Mjera učinak promjene konfiguracije i nadogradnje. Izbjeći plaćanje velike svote novca za lošije. Provjerite objektivne neovisnih mjerenja na kojem možemo temeljiti svoju odluku o kupnji.Koristite napredne testove kako stvoriti vlastite referentnih scenarija   MemTest86 je besplatan, temeljita, samostojećih memorijski test za x86 arhitekture računala.

HD Tune Pro je hard disk / SSD program s brojnim funkcijama. To se može koristiti za mjerenje performansi pogona, skeniranje za pogreške, provjerite zdravstveno stanje (SMART), sigurno brisanje svih podataka i još mnogo toga.

       
  Valley Benchmark je novi GPU stres testiranje alat od developera vrlo popularan i vrlo hvaljeni Heaven Benchmark. Šumovitih dolina okružena golemim planinama zadivljuje svojom skali od ptičje perspektive te je izuzetno detaljno dolje na svaki list i cvjetnih latica. To ne sintetskog mjerilo powered by state-of-the art UNIGINE Engine vitrine sveobuhvatan skup grafičkih tehnologija najsuvremenijih s dinamičnom okruženju i potpuno interaktivnih načina na raspolaganju za krajnjeg korisnika.   TestLog nudi integrirano upravljanje okruženje u kojem ćete stvoriti i upravljati, a ne samo test slučajeva, ali cijeli plan testiranja. Ona nudi strukturirani pristup za proces testiranja, ali i dalje dovoljno svestran da stane u bilo koji postojeći metodologije (uključujući UML).TestLog koristi lagani XML baze podataka, što čini instalaciju i konfiguraciju riječ o nekoliko klikova.
       
 
 

Index download programi