download programi

 
     
 

    Besplatni program za crtanje namještaja, kuhinja, kuća

       
       
       
       
  Google SketchUp  je besplatni program za 3D dizajn i 3D modeliranje i uređenje interijera. Dekorirajte vaš dnevni boravak. Dizajnirajte novi komad namještaja. Modelirajte vaš grad za Google Earth.   CadStd Lite je besplatni program za 3D projektiranje profesionalne kvalitete, CAD program za izradu tehničkih nacrta, nacrta za kuće, shema za opću uporabu, jednostavan za učenje.
       
  Envisioneer Express  je program za 3D dizajn kuća, uređenje interijera, stambenih prostora Biljke, ograde i kapije. Staze, pločnici i prilazni putevi. Stropovi po odabiru sobe. Ograde pričvršćene za stepenice. Električni elementi. Električna instalacija. HVAC elementi. Oprema.   Sweet Home 3D  je program za crtanje namještaja, kuhinja i interijera koji vam pomaže da postavite namještaj u 2D i 3D pregledu.
       
  DesignWorkshop Lite programski paket nudi sve što je potrebno za izgradnju vlastitih 3D modela za dizajn kuća i vizualizaciju arhitekture, krajolika, izložbama ili bilo kakvog prostornog dizajna   Easy Kitchen Design Software je program za crtanje namještaja, kuhinja, ureda, krajolika, tlocrta kuća, kupaonica.
       
  MyVirtualHome je program za dizajn interijera namještaja. Pogledajte svoje ideje u realističnom 3D pregledu. Učitajte fotografiju tlocrta sobe na računalo.   Autodesk Homestyler je online program za crtanje i uređenje interijera kuća, kuhinja i soba. 
       
  IKEA Planner Tool program za uređenje interijera, izaberite svoj namještaj i postavite ga u vašu sobu   Ashampoo Home Dizajner  je program za crtanje kuća, dizajn namještaja, planiranje uređenja vrta, dnevnih soba. Veliki katalog objekata, tekstura i materijala. 2D i 3D pogled. 
       
  Floorplanner jednostavan način da napravite tlocrt stana.   Gliffy je besplatni program za crtanje tlocrta, biblioteka namještaja, kućanskih aparata, biljaka i svega ostalog za dizajn interijera.