download programi

 
     
 

  Blog programi besplatni download

       
       
       
       
  WordPress je web softver koji možete koristiti za stvaranje lijepe web stranice ili blog. Mi smo željeli reći da WordPress je oba slobodna i neprocjenjivo u isto vrijeme. Jezgra softver je izgradio stotine volontera u zajednici, i kada ste spremni za više postoje tisuće dodataka i tema dostupnih transformirati svoje stranice na gotovo sve što možete zamisliti.   Blogger je usluga za objavljivanje blogova koji omogućuje više korisnika blogove s vremenskim biljegom unosa. Blogger omogućava svojim korisnicima da izaberu između različitih predložaka i prilagoditi ih. Korisnici također mogu stvoriti svoje vlastite predloške pomoću CSS.
       
  Tumblr je tako jednostavan za korištenje da je teško objasniti. Uspjeli smo jako, jako jednostavan za ljude da napraviti blog i staviti što god žele na njemu. Priče, slike, GIF, TV emisije, linkovi, dosjetke, glupi vicevi, pametne šale, Spotify pjesama, MP3, video, moda, umjetnost, duboko stvari. Tumblr je 221 milijuna različitih blogova, ispunjene doslovno bilo što.   Srednja je blog koji omogućuje korisnicima da dijele i iskustvo znanje, ideje i priče. To je personalizirana blogging site koji omogućava korisnicima da svoje spise više od 140 znakova s ugrađenim slikama.Korisnici rasponu od novinara da amaterskih kuhara stvoriti, post, ostaviti bilješke i dodati preporuke o medium.com. Na stranicama se također pomaže korisnicima da pronađu svoju ciljanu publiku s manje napora.
       
  Svbtle blogging platforma dizajniran kako bi vam razmišljanje. Nadzorna ploča je protok neobjavljenih ideja ili prijedloga radova u tijeku, na lijevoj strani, a popis objavljenih članaka na desnoj strani. To je osmišljen kako bi vam pomoći kapelan misli i priče, raditi na njima polako, i objaviti kada ste spremni.   Quora je pitanje i odgovora web stranicu na kojoj su stvorili pitanja, odgovori, uredio i organizirao njegov zajednicu korisnika.
       
  Postach.io Evernote Powered blogging platforma Najlakši način za blog. Jednostavno priključite prijenosno računalo i oznaka bilješke "Objavljeno".Napravite besplatnu web stranice u 30 sekundi novi blogging platforma koja pretvara vaše Evernote prijenosno računalo u sustav za upravljanje sadržajem.    Google+
       
 
 

Index download programi