download programi

 
     
 

  CRM programi za odnose s klijentima

       
       
       
       
  Šećer je kompletan CRM rješenje koje automatizira osnovne prodajne, kupac usluge i marketinške procese, s naglaskom na pojedinca   Razmišljajte CRM softver omogućuje tvrtkama da jednostavno pratiti odnosima s klijentima informacije, interakcije, bilješke, zadatke i događaje. Kontakt za upravljanje tvrtkama pomaže poznaju svoje klijente bolje i izgraditi jače odnose s klijentima.
       
  tinyManager je svjetlo, brzo menadžer kupca.vrlo mali Customer Relationship Management.   OpenCms od Alkacon Software je profesionalni, jednostavan za korištenje web sustav za upravljanje sadržajem. OpenCms pomaže menadžerima sadržaja diljem svijeta za stvaranje i održavanje lijepe web stranice brzo i učinkovito.
       
  So-net je novi CRM-sustav koji je razvio ukrajinski tvrtke informacijskih sustava. Ova mekana rješava cijeli niz problema reffering općem rasporedu aktivnosti Vaše tvrtke i suradnje s klijentima. Ona također uključuje niz modula potrebnih za uredske radnike i tvrtke rukovoditelji. Projekt je jednostavan za korištenje i postavljanje, to također može biti dodan s novim modulima, razvijena posebno za problem koje je postavio.   E-mail Prijenos CRM je e-mail Customer Relationship marketing software s ugrađenim u HTML / tekst editor i popis e-pošte upravitelj baze podataka, za grupu emitiranje 1to1 personalizirati poruke.
       
  CRMadar 3,0 je dizajniran da vam znanje koje će vam trebati za razvoj i provedbu pametnije strategije kupaca, kao i povećala dobit. To je moćan softver rješenje za upravljanje odnosima s korisnicima, upravljanje projektima, Workflow Management za mala i srednja poduzeća. CRMadar aplikacija olakšava upravljanje kontaktima, upravljanje kampanjama, i službu za korisnike.    
       

 

 
 

Index download programi