download programi

 
     
 

   Crtanje za djecu besplatni programi za PC kompjuter

       
       
       
       
  Tux Paint je jedan od najboljih besplatni crtanje softver za djecu, je besplatan, nagrađivani program za crtanje za djecu od 3 do 12 godina (na primjer, predškolske i K-6). Tux Paint Koristi se u školama diljem svijeta kao aktivnost informatičke pismenosti za crtanje. Ona kombinira jednostavan za korištenje sučelje, zabavne zvučne efekte, i ohrabrujući crtani maskota, koji vodi djecu kao što su koristiti program.   Tux Typing je crtež softver za djecu, čine učenje tipa za djecu zabave! Ova edukativna igra dolazi s dvije različite igre za prakticiranje tipkanja, a ima velik vrijeme to rade.
       
  Tux Paint Poštanske marke se još više zabave s Tux Paint maraka   Jednostavno Boja je jednostavan crtež softver za djecu, ta mala slika Program je namijenjen za naučiti malu djecu da se nose miša i zabavite se s bojama i oblicima.
       
  Automobili 2 Boja   možete boja crtani Automatske odabira bilo boje koju želite.   Crtanje za djecu je besplatan crtanje softver za djecu sa mnogo opcija. Možete privući s mnogo različitih olovke, možete stavljati žigove na svoje crteže, stvoriti sve vrste tekstualne efekte, i još mnogo toga.
       
  Povezani Djeca bojanje knjiga  je crtež program za djecu slobodnog tiska i bojanje stranica u boji. Slike za mlade predškolskog umjetnika, kao i stariji umjetnik. Boja Knjiga je zbirka od dvadeset i elektronskih stranica za bojenje. Ova knjiga obuhvaća životinje, cvijeće, automobile, avione, i slikovit mjesta.   Kea Boja Knjiga  je crtež softver za djecu, ima više od 300 bojanje stranice za download, a možete čak i stvoriti svoje vlastite.
       

 

 
 

Index download programi