download programi

 
     
 

   Download program za uređivanje slika

       
       
       
       
  Photoscape  je zabavan i jednostavan program za uređivanje slika koji vam omogućuje poboljšanje i popravak slika i fotografija.   Windows Movie Maker XP je foto i video editor, izrada foto prezentacija, besplatni program pdownload.
       
  Download PhotoFiltre  program za uređivanje i retuširanje slika s širokim spektrom filtera.    Paint.NET  je besplatan program za uređivanje slika i fotografija, jednostavan za korištenje s podrškom za slojeve, za brzu foto optimizaciju.
       
  GIMP je besplatan program za uređivanje fotografija i slika, free download software.   Pinnacle VideoSpin  je program za uređivanje slika bespaltan download, miksanje videa, fotografije i glazbe, video i foto urednik.
       
  Photo! Urednik je foto urednik program za besplatno preuzimanje nudi potpuni skup alata za uređivanje slika, možete odmah uklanjanje crvenih očiju, naglašavaju boju slike, smiješne karikature bi, dodajte nevjerojatne svjetlosne efekte, izravnati, resample i usjeva slike. Ona sadrži ništa digitalni fotoaparat vlasnik možda morati ispraviti ili poboljšati svoje fotografije. Uređivanje fotografija i optimizirati.