download programi

 
     
 

  HDR programi za obradu fotografiju

       
       
       
       
  Fusion Program vam omogućuje da bi se poboljšala detalje i povećati lokalni kontrast u digitalne fotografije. Najbolji rezultat se može postići kada se obraditi više fotografija iste scene snimljene na različitim ekspozicijama. Program također omogućuje obradu pojedinačnih fotografija u RAW, TIFF ili JPEG formatu. Spajanje izloženosti i obrada može biti učinjeno od strane jednog od operatora: HDR ili zbrajanja. Batch obrada omogućuje da proces niz fotografija u automatskom načinu rada primjenjujući iste parametre za svaki spajanje.

 

  Luminance HDR je open source grafičko korisničko sučelje program koji ima za cilj pružiti tijeka rada za HDR slike. Visoke dinamičkog raspona slike (HDRI ili HDR) je skup tehnika koje se koriste u slike i fotografije za reprodukciju veći dinamički raspon svjetlosti nego je to moguće, koristeći standardne digitalne slike ili fotografske tehnike.
       
  Picturenaut 3 HDR fotografiju učinio pravu. Želite točnost HDR Shop, sa svim kontrole low-level istisnuti maksimum na kvalitetu slike. Ali vi također želite sve moderne praktične značajke kao što su otkrivanje izloženosti iz EXIF podataka, usklađivanje slike i uklanjanja duhova? I želite ton Mapper, gdje je konačni rezultat izgleda točno kao pregled?   FDRTools Osnovni je gratis varijanta FDRTools.Raspon funkcionalnosti identičan odnosu na Shareware FDRTools Napredno.
       
  Dynamic Photo HDR- je koristan alat koji će vam pomoći riješiti mutne ili više usredotočene fotografije. Snažni poravnanje i deghosting alati za velike dinamičkog raspona generacije, šest tonova kartografi, plus puno prilagodbe postprodukcijskih bi MediaChance u Dynamic Photo HDR pravi pobjednik za HDR slike.   easyHDR High Dynamic Range fotografija je jednostavno. Kombinirajte nekoliko različito izložene fotografije (JPEG, TIFF ili RAW) u HDR sliku. Ton karta da bi konačni rezultat. Sa ton mapping algoritmi easyHDR dobiti realan ili dramatične rezultate HDR - imaš fleksibilnost. Poboljšajte jednu RAW ili JPEG fotografiju. Besplatno dodatak za Adobe Lightroom (instaliran zajedno s easyHDR). Multiplatformna - radi na Windows i Mac OS X. Retina podršku za prikaz.
       
  Photomatix Essentials Besplatna probna Jednostavan za korištenje samostalan program za izradu HDR fotografija i prilagoditi ih željeni izgled, od prirodnih do umjetnički. Spajanje na HDR, Tone Mapping i Exposure Fusion Automatsko usklađivanje ručni fotografije automatski Duh skidanja Pojednostavljeni sučelje za jednostavan uvod u HDR fotografije    
       
 
 

Index download programi