download programi

 
     
 

     Internet programi besplatni

       
       
       
       
  LINE besplatno zovite prijatelje s bilo kojeg mobitela ili PC-a.   Skype je popularan internet program, pouzdan i  lak za upotrebu Voip. Omogućuje besplatan razgovor s drugim Skype korisnicima, video razgovor preko interneta.
       
  Hotspot Shield je besplatni program koji omogućuje sigurnost vaše veze dok surfate internetom preko WiFi spota. Također omogućuje pristup web site-ovima kojima ne možete pristupiti izvan USA, kao što je Hulu ili Pandora.   Hamachi je program koji vam omogućuje povezivanje dva kompjutera preko interneta kreiranjem virtualne privatne mreže VPN i štiti je algoritmom za šifriranje industrijskog standarda.
       
  Chrome je besplatni internet pretraživač s izvanrednim značajkama kao što je download manager, tajno pretraživanje interneta i bookmark sinhronizacija.   Google Talk besplatni internet program za chat, pozive, razgovor i video pozive preko interneta besplatno.
       
  Ultrasurf zaštita internet privatnosti s anonimnim pretraživanjem interneta. Skriva vašu IP adresu, čisti stranice koje ste posjetili u browsing history, cookie i više.   uTorrent elegantan i efikasan torrent za internet download.