download programi

 
     
 

   Morphing programi za transformaciju i savijanje slike besplatni download

       
       
       
       
  Sqirlz Morph omogućuje označavanje mogućnosti na nekoliko slika, a program se miješa slike tako da se svaka pojava na jednoj slici pomiče glatko s odgovarajućim svojstvom na drugim slikama - tehnika naširoko koristi u filmskoj industriji.   WinMorph je visoke performanse morphing i savijanje softvera. S više od milijun preuzimanja i još mnogo toga distribuiraju putem PC časopise i njihove CDROMs, WinMorph uživa vrlo širok userbase, koriste se u filmovima, roadshows i druge projekte.
       
  Photo! Urednik , možete ukloniti crvene oči odmah, poboljšati boju slike, smiješne karikature, dodati nevjerojatne svjetlosnim efektima, ispraviti, Resample i obrezivanje slike. Denoise alat je jedan od najboljih svjetskih učinkovito ukloniti osvjetljenje i buku boje iz digitalne fotografije napravljene u lošim svjetlosnim uvjetima. Također ćete cijeniti Make Up alat koji nudi kompletan set retuširanje filtera za napraviti najbolje od svoje portretne fotografije.   Kontrola lica je besplatan plug-in za Adobe Photoshop precizni alat za sintezu izraz lica, za izradu karikature od fotografija, a za animirani portreti stvaranja.
       
  DeformerPro v1.0 Veliki mali grafički program možete warp slike s mišem povučete! -developed: WinXP, VisualC ++ 6 SP6 -2 načina provoditi: 4-točke i 3 točke transformacije -fullscreen-modu, zoom -extremely jednostavnu upotrebu   Crtač Ovaj kompaktan i jednostavan za korištenje grafički softver omogućuje čak i računalo novak za stvaranje smiješne karikature ili realistične slike, primjenjujući kreativne savijanje učinke u roku od nekoliko minuta.
       
  Morpheus Photo Morpher Donesite vaše slike!Animiranje svoje fotografije! Jednostavno korištenje Ova nevjerojatna slika morphing software pretvara jednu osobu ili objekt u drugu pred vašim očima!   Magic Morph 1.95b Preuzimanje Magic Morph besplatno na svoje računalo i stvoriti iznenađujuće transformacije između slika koriste tehniku morfijum.Magic Morph je vrlo jednostavan za korištenje
       
  Besplatno morphing stvara niz okvira koji su transformaciju izvorne slike za cilj slike, dajući dojam da je izvor slike "postaje" cilj. Slike moraju biti istinito u boji (24 bit) i imaju iste veličine. U programu možete stvoriti linije (isti broj u Izvorni i ciljni) koji opisuju transformaciju. Te bi trebao stvoriti liniju objekte u istim redoslijedom na govornica slike. Postoje razne gledanja alati za pregled morphing.    

 

 
 

Index download programi