download programi

 
     
 

  Nadzorna ploča s pregledom podataka dashboard programi

       
       
       
       
  Stil Opseg Free Edition je besplatan dashboarding alata temelji se na napredne komercijalne ploče s instrumentima i vizualizacije softver razvijen od strane InetSoft, inovator u business intelligence softvera od 1996.   Dash je u stvarnom vremenu Nadzorna ploča za Vaše web stranice, svoj posao, i svoj život. Vaš prvi nadzorna ploča je besplatan zauvijek.
       
  Stil Opseg Free Edition je mali trag poslužitelj koji omogućuje web-based interaktivni Flash ploče i vizualizacije koje se mogu dijeliti unutar organizacije. Java-based Aplikacija se može instalirati na bilo koji Windows, Unix ili Mac računalu, a može biti povezan s podacima u standardnim relacijskim bazama podataka, kao i proračunske tablice. Vrste ploče koji može nastati u rasponu od ploče za praćenje i izvršnih do sofisticiranih interaktivnih vizualna analiza i poslovno upravljanje ploče.   Dashzen pretvara podatke koje već prikupite u protoku djelotvoran i smislene uvide. Dashzen donosi sve podatke na jednom mjestu i interpretira te podatke u smislene informacije. Dovođenje svoje podatke zajedno u nove načine može dovesti do novih spoznaja, novih ideja i boljih odluka.
       
  Zamislite Vaš prave podatke na vašem računalu s Lumira Desktop. Brzo izgraditi fantastične vizualizacije sa samo nekoliko klikova. Zamisli velike količine podataka, bez potrebe žrtvovati performanse, sigurnost, ili razmjera. Povećali znanje podataka i voziti neposredne rezultate u Vašoj tvrtki.

 

  Tableau Public je besplatan alat koji donosi podatke za život. Saznajte kako vizualizirati svoje podatke. U roku od nekoliko minuta, naš besplatni vizualizacija podataka alat može vam pomoći stvoriti interaktivne viz i ugraditi ga u svoj website ili ga dijeliti. Svatko može kreirati vlastiti grafički prikaz, to je tako jednostavno i to besplatno.

 

 
 

Index download programi