download programi

 
 

   Program za 3D animaciju, vizualne efekte i video igre

       
       
       
       
  Blender je program za 3D animaciju besplatan i open-source 3D računalne grafike softver proizvod koji se koristi za izradu animiranih filmova, vizualne efekte, interaktivne 3D aplikacija ili video igara. Blender značajke uključuju 3D modeliranje, UV odmatanje, teksture, snast i skinning, tekućine i dim simulacije, simulacije čestica, animiranje, utakmica kreće, praćenje kamere, renderiranje, video uređivanje i compositing.   DAZ Studio je softver za 3D animacije app besplatan i snažan 3D modeliranje, bogata 3D lik prilagodbu, pozira i animacija softver koji omogućuje svakome da stvori zapanjujuće digitalne ilustracije i animacije. Savršen softver za dizajn jedinstven digitalne umjetnosti i animacije pomoću virtualnih ljudi, životinja, rekvizite, vozila, oprema, okruženja i još mnogo toga.
       
  Wings 3D je program za 3D animaciju slobodnog modelar za izradu 3D animacije.   Bryce 7 je program za 3D animacija besplatno 3D uređenje i animacija alat, dizajn foto-real krajolika, stvaraju nadrealne okruženja, animirati okruženja, dizajn složenu arhitekturu, proizvoditi mat slike stvoriti vizualizacija proizvoda.
       
  OpenFX je softver za 3D animacije slobodnog open-source 3D modeliranje, animaciju i renderiranje svita.   3DCrafter je program za 3D animaciju u realnom vremenu 3D modeliranje i animacija alat koji uključuje intuitivno povuci i ispusti pristup 3D modeliranje.
       
       
       

 

 
 

Index download programi