download programi

 
     
 

   Programi za GIS geografski informacijski sustav

       
       
       
       
  GRASS GIS , obično se nazivaju kao trava (Geographic resursi Analiza sustava podrške), je besplatan i open source Geografski informacijski sustav (GIS) softverski paket se koristi za geoprostornih upravljanje podacima i analizu, obradu slike, grafike i karte proizvodnje, prostorno modeliranje i vizualizacija. GRASS GIS trenutno se koristi u akademskim i poslovnim postavkama širom svijeta, kao i mnoge vladine agencije i okoliša konzultantske tvrtke. To je jedan od osnivača Open Source Geospatial Foundation (OSGeo).   Karta Express - besplatan GIS softver besplatan za korištenje desktop proizvod u Cadcorp SIS proizvod suite. To se može koristiti za čitanje mnoge formate podataka - GIS, CAD, Web i baze podataka - direktno i bez prijevoda. Prostorni propitivanje atribut upite tabelarni vizualizacije statističkih analiza napredno objavljivanje vizualizacija karte tematski mapiranje 3D u Portable Document Format (PDF) ispis karti Adobe
       
  Quantum GIS  besplatan i Open Source Geografski informacijski sustav. Stvaranje, uređivanje, vizualizirati, analizirati i objaviti geoprostornih podataka na Windows, Mac, Linux, BSD (Android uskoro) ili radnoj površini, server, u vašem web pregledniku i kao programer libraries.Publish svoje QGiS projekata na webu s lakoćom. Korist od snažnog simbola, označavanje i miješanje značajke impresionirati sa svojim kartama.   DIVA-GIS je besplatan računalni program za kartiranje i geografske analize podataka (geografski informacijski sustav (GIS). S DIVA-GIS možete napraviti karte svijeta, ili na vrlo malom području, pomoću, primjerice, državne granice, rijeke, satelitske slike, a lokacije mjesta na kojima se primjeti životinjskih vrsta. Mi također pružaju besplatne prostorne podatke za cijeli svijet koji možete koristiti u DIVA-GIS ili drugih programa.
       
  Flowmap je programski paket namijenjen za analizu i prikaz interakcije ili protoka podataka. Ova vrsta podataka je poseban u smislu da postoje dvije različite geografske lokacije spojene na svaku stavku podataka: ishodište mjestu gdje počinje protoka i odredište mjesto gdje završava protok. Podaci protoka sebi može sastojati od ljudi (npr putnike, kupci, bolnica posjetitelja), roba, korištenje poljoprivrednih usluga ili telekomunikacijske i tako dalje.   MapWindow GIS projekta i razvoj softvera tima je usmjerena na stvaranje alate i tehnologije za GIS krajnjih korisnika i programera koji su licencirani pod besplatan i open source softverskih licenci besplatno preuzimanje.
       
  GeoCommunity - Softver

Besplatne Skripte, proširenja Alati, demonstracije i više!

 
  SAGA - sustav za automatizirano Geo znanstvenu analize - je Geografski informacijski sustav (GIS) softver s golemim mogućnostima za obradu i analizu geopodatke. SAGA je programiran u objektno orijentirani programski jezik C ++ i podržava uvođenje novih funkcija sa vrlo učinkovit sučelje za programiranje aplikacija (API). Funkcije su organizirani kao moduli u okviru samostalnih modula Knjižnice i može se pristupiti preko saga je grafičko korisničko sučelje (GUI) ili raznih skriptnih sredinama (shell skripte, Python, R, ...).
       

 

 
 

Index download programi