download programi

 
     
 

  Programi za POS kase besplatni download

       
       
       
       
  Bakar Point of Sales Software Trgovina na malo POS Point of Sale softvera sustava. Pojednostavite procesa kupnje u maloprodaji za svoje zaposlenike i klijente. Bakar točka prodaje softver (POS) pruža tvrtke s registarskim sustavom gotovinom koji pohranjuje informacije o proizvodu, što je proces naplata brže i točnije za svoje klijente i svoje evidencije. Jednostavno snimanje prodajnih transakcija Ispis potvrde za korisnike Upravljanje cijene proizvoda i popusti Bakar točka prodaje softver je jednostavan za navigaciju, te je kompatibilan sa touch screen terminala i barkod skenera, pomažući štedite vrijeme kad zvoni se prodaje i sprečavanje blagajnik pogreške.   uniCenta OPOS je višejezični POS (Point-Of-Sale) aplikacija dizajnirana za zaslon osjetljiv na dodir. Ona podržava industrijski standard hardvera i sposoban je prikazivati na veličine zaslona od samo 800x600 prema gore.
       
  Sysme Poz je snažan i user friendly točka prodaje softver za upravljanje prodaje i zaliha u maloprodaji i ugostiteljstvu tvrtke kao što su barovi, restorani, pubovi, kafići i još mnogo toga. Dizajniran za rad s touch screen i / ili bar kod čitači.   OfficePos Slobodno se može koristiti kontinuirano i bez ograničenja korištenja besplatno preuzimanje.Ako vaš posao treba poboljšati upravljanje i rast, možete nadograditi na OfficePos Premium sa uštede više od 95% u odnosu na bilo koje tradicionalne rješenje. MALO, hrana PIĆA, UGOSTITELJSTVO Podržava bilo industriju. Njegov snažan konfigurator vam omogućuje da prilagodite svoje sučelje i funkcionalnost na više vrsta udoban i učinkovit posao rade rad korisnika. 
       
  Dobro došli u POSper , Open Source Point of Sales Software za male poduzetnike. POSper je dizajniran za korištenje s touch screen i nudi jednostavnost korištenja u kombinaciji sa svim značajkama koje biste očekivali od potpuno konkretizira kasa sustav.   NORD POS mobilnu web POS za male tvrtke PRVOG mobilnoj verziji NORD POS predstavlja novo sučelje, FULL cross-platforma i potporu mnogim aplikacijama.KATALOG računa za robu i usluge po kategorijama. PROIZVOD Prodaja upravljanje proizvoda po atributima. GRAFIKONI Zemljište ljestvice i pripremiti izvješća. OZNAKE Generiranje oznake s barkodova i QR-kodova.
       
  POS cloud tehnologije skeniranja proizvoda, prihvatiti i proces plaćanja, dovršiti i ispis potvrde free download. To je tako jednostavno! Munja brz, integrirani kreditne kartice za obradu tehnologija Touch screen kompatibilan sučelje za brzu obradu Upravljanje jednim trgovinu ili više lokacija od bilo kuda jednostavan za korištenje alata za uvoz proizvoda u svojoj trgovini (s)   Open Source Point of Sale je web prodajnom mjestu sustava pisane u PHP jeziku. Ona koristi MySQL kao za pohranu podataka back-end i ima jednostavno korisničko sučelje.
       

 

 
 

Index download programi