download programi

 
     
 

     Programi za USB kamere

       
       
       
       
  ooVoo je program za USB kamere multiple video chat klijent, video chat s 12 prijatelja. Pošalji kul video poruke. Snimanje i upload na YouTube. Instant Messaging.   Camfrog Video Chat   je program za USB kameru, pridružite se ili napraviti svoju vlastitu webcam chat sobu . Privatni Besplatno Video & Audio pozivi nazovite i vidite svoje prijatelje ili upoznajte nekoga novog iz našeg korisničkog direktorija. Video chat 1-na-1 i zajedničke video chat sobe. Camfrog radi iza svih firewalla, rutera, i bežičnih mreža. Vrlo je lako pronaći nove ljude na video chatu s našim korisničkim direktorijem.
       
  ManyCam   je program za USB kameru, dodajte zabavne specijalne efekte na web-kameru. ManyCam Studio Pro pretvara ManyCam u Pro video-switcher s tranzicijama i još mnogo toga! Novi Audio kartica omogućuje emitiranje Pro audio i dodavanje fenomenalnih zvučnih efektata. HD video podršku i Broadcasting snimanje video i audio na tvrdi disk. Slika u slici je sada promjenljive veličine uz mogućnost dodavanja četiri izvora. Novi video i zvučni efekti!   MyWebcam Prijenos je program za USB kamere, MyWebcam je servis koji vam omogućuje da vidite svoju web kameru bilo gdje u svijetu putem Interneta i  na svom mobilnom telefonu.
       
  MYCAM je program za USB kameru, snimke, snimanje videa iz vaše web kamere i uređujte ih! Snimak u JPEG / BMP formatu. Snimanje videa u MJPEG/MP3 AVI format.   Tango za PC Nazovite svoje prijatelje koji imaju Tango na svojim telefonima, tabletima, ili računalima besplatno!
       
  Eyeball Chat glasovni i video chat živite s prijateljima i obitelji, uključujući multi-party konferencije. Ostanite u kontaktu s prijateljima i obitelji s pomoću instant poruka chata s AIM, Google Talk, MSN, Yahoo i prijateljima, grupne ili osobne videokonferencije.   Yawcam   je program za USB kameru, objavljivanje slika snimljenih vašim Web kamerama na Internetu. Video streaming, slika snimaka, Ugrađeni web poslužitelj, detekcija pokreta, FTP-upload.
       
  WebCamImageSave je program za USB kameru, jednostavan WebCam  alat koji vam omogućuje jednostavno snimanje fotografije iz fotoaparata u bilo kojem broju sekundi koje odaberete, i spremite ga u slikovne datoteke (. jpg,. PNG,. BMP) na vašem disku.   SplitCam je program za USB kamere webcam program pruža kul webcam efekte za što više pozitivnih emocija tijekom video poziva sa svojim prijateljima! Osim toga SplitCam je najlakši način da podijelite svoj web video stream.