download programi

 
     
 

    Programi za USB kameru besplatni

       
       
       
       
  ooVoo je softver za USB kamera slobodnom više video chat klijenta, video chat s do 12 prijatelja. Pošalji kul video poruke. Snimanje i upload na YouTube. Brzo slanje poruka.   Video Chat Camfrog   je softver za USB kamera, pridružiti ili napraviti svoj vlastiti besplatno Webcam chat sobe. Privatna Besplatno Video & Audio Pozivi nazvati i vidjeti svoje prijatelje u privatnom ili upoznati nekoga novog u našem korisnički direktorij.Video chat 1-na-1 i pridružiti video chat sobe.Nema kamera je potrebno da vidi ljude.Camfrog radi iza svih firewall, usmjerivači i bežičnim mrežama. To je vrlo lako za pronaći nove ljude na video chat s našim korisnički direktorij.
       
  ManyCam   je softver za USB kamera, dodajte zabavne specijalne efekte na web-kameru. ManyCam Studio Pro okreće ManyCam u Pro videa switcher s prijelaze i više! Nova kartica Audio omogućuje emitiranje Pro audio i dodati strašan zvučni efekti. HD video podrška i emitiranje Snimanje video i audio na vašem tvrdom disku. Sličica u sekundi povećava performanse. Slika u slici sada je promjenjive veličine, uz mogućnost dodavanja 4 izvora. Strašan novi video i audio efekti!   MyWebcam Prijenos je softver za USB kamera, MyWebcam je servis koji vam omogućuje pregled web-kameru bilo gdje u svijetu putem internetskih i na svom mobilnom telefonu.
       
  MyCAM je softver za USB kamera, uzeti snimke, snimanje video s vaše web kamere i upravljati njima! Snimak u JPEG / BMP formata. Snimanje videa na MJPEG / MP3 AVI formatu.   Tango Tango za PC Nazovite svoje prijatelje koji imaju Tango na njihovim telefonima, tabletima ili računalima besplatno!
       
  EyeBall Chat glasovne i video chat uživo s prijateljima i obitelji, uključujući multi-party konferencija. Ostanite u kontaktu s prijateljima i obitelji s pomoću bogate prisutnosti i razmjenu izravnih poruka razgovarati sa svojim AIM, Google Talk, MSN i Yahoo! prijatelja, grupe ili osobne videokonferencija.   Yawcam   je softver za USB kamera, objavljivanje slika koje su snimljene s web kamere na Internetu. Streaming video, slikovne snimke, Ugrađeni web poslužitelj, Detekcija pokreta, FTP upload.
       
  WebCamImageSave je softver za USB kamera, jednostavna WebCam hvatanje uslužni program koji vam omogućuje da lako snimiti fotografiju iz fotoaparata svaki broj sekundi koje ste izabrali, i spremiti ga u slikovne datoteke (.jpg, .png, .bmp) na vašem disk.   SplitCam je softver za USB kamera webcam softver nudi svjež webcam učinke za to što više pozitivnih emocija tijekom video poziva s prijateljima! Osim toga SplitCam je najlakši način za podijeliti svoje web video stream.
       
       

 

 
 

Index download programi