download programi

 
     
 

    Programi za USB stick memoriju

       
       
       
       
  PortableApps.com je softver za USB stick, omogućuje vam da nosite sve svoje omiljene aplikacije na prijenosni uređaj ili oblak voziti i koristiti ih na bilo kojem računalu. Sada možete imati svoj vlastiti preglednik sa svim svojim oznake i proširenja, svoj puni paket Office, foto urednik, sve glazbene kolekcije, omiljene igre, svojim razvojnim alatima i još mnogo toga.   Re-Enable je softver za USB stick, je dizajniran za popravak lijevo preko štete od virusa, zlonamjernih programa, Trojans.
       
  Lupo PenSuite je softver za USB stick, slobodne zbirke prijenosni softver za svakoga sve-u-jednom za svakih potrebe potpuno besplatno i prijenosni prevedene na 28 jezika nema spyware, adware ili virusa, jednostavan za korištenje i prilagodbu preko 160 programa i igre uključene tisuće programa i igara na raspolaganju.    
       
  PeToUSB je softver za bootable USB    zahtjeva za oblikovanje i izradu bootable, USB memorijski diskovi i USB harddisks i opcionalno kopiranje izlaz iz uspješnog BartPE / WinPE graditi na uređaj. Postoje opcije za backup / vratiti MBR na uređaju.   EasyBCD je program za podizanje sustava USB dual boot vaše računalo u sekundi. Boot i sa i na USB Pogoni, ISO slika, virtualne diskove, i još mnogo toga. Boot bilo gdje. Napravite bootable USB memorija s popravka komunalnih usluga koje možete ponijeti sa sobom bilo gdje. Zaštitite protiv katastrofe.Stvaranje unosa za boot u oporavak komunalnih i siguran način da se pripremi za kišni dan. Bezbolno uređivanje. Dodavanje, promjena naziva, uklanjanje, konfigurirati i preuredili unose na ćud. Riješiti teške probleme. Koristite EasyBCD otkloniti Windows, natrag i popraviti bootloader, i još mnogo toga. Snažan skriptiranje s NeoGrub ćete imati snage za skrivanje particije, mijenjati aktivne zastave i stvaranje složenih boot scenarija.
       
  uSbuntu uživo Stvoritelj je softver za bootable USB stvara prijenosni, podizanje i virtualizirano USB stick sa sustavom Linux.   EASEUS Disk Copy je program za bootable USB kopiranje i backup svih svoj hard disk, to će Vam pomoći kod problema s boot.Ugrađeni gori značajke čine automatski bootable CD / DVD stvaranje za kopiranje cijeli disk lako. Partition copy & Disk Copy: Kopiranje jedan particiju / disk u drugi sektor po sektor s bootable CD-u. Sektor po primjerku sektora kako bi fizičke 1: 1 kopije (klonovi) tvrdih diskova & particija sa 100% identiteta na original.
       

 

 
 

Index download programi