download programi

 
 

   Programi za adresar besplatni

       
       
       
       
  Wtd Kontakti je adresar softver free download, program za organiziranje kontakata free download Organizirajte podatke kao što su ime, prezime, telefon, adresa itd s lakoćom. Distribuira kao freeware čini savršen način da se zadrži svoje kontakte.   PhoneDeck je adresar besplatni download, fleksibilan, lagan i brz adresar softver free download. Uključuje telefon narječje.
       
  Besplatno Adresar je adresar kontakt softvera za upravljanje, kojom možete na umu adrese, brojeve telefona, mobitel, fax, naziv tvrtke, zemlja, grad, web adresu i e-mail adrese vaših kontakata i partnera free download. Možete jednostavno Lista za ispis kontakata i pojedinosti o odabranom kontaktu. Besplatno Adresar je apsolutno besplatno!   ContactKeeper je besplatan osobni podaci manager s integriranim rođendan podsjetnik, koji vas drži informirani o rođendanima ree preuzimanje. ContactKeeper je svjesno vrlo fleksibilan i jednostavan, postoje samo nekoliko polja, u tijeku kojega neograničenu količinu brojeva i adresa e-pošte može biti pohranjeni za svaku osobu, dodatne informacije mogu se staviti u polje za bilješku.
       
  Otvori Kontakte je napredni adresar softver za upravljanje kontakt informacije pojedinaca i organizacija s vezama besplatno preuzimanje. Distribuira kao freeware, program je dizajniran za ljude koji trebaju više izvan običnih adresara programa u cilju poboljšanja dinamičke interakcije s kontaktima. Osim toga, s SyncML za otvaranje Kontakata, možete sinkronizirati podatke za kontakt s pametnog telefona, PDA i web adresare i sl   RGS-CardMaster je adresar softver free download. Vjerojatno najlakši PIM na svijetu! Kontakti / Adresa / Imenik / Agenda Program upravlja i pratiti sve svoje kontakte, adrese, PHONENUMBERS, fax, web, e-mail, info ...! Dodavanje fotografije u svaku karticu ako je htio, a također dodati u kontakte svoje web stranice, e-mailove, telefonske brojeve, osobni podaci itd To je vrlo kompletan adresar s mnogim moćne funkcije i dalje vrlo jednostavan za korištenje! Izgled Adresa može biti promijenjen tako da odgovaraju svojoj zemlji!
       
 
 

Index download programi