download programi

 
     
 

  Programi za bubanj besplatni download

       
       
       
       
  OrDrumbox je besplatan bubanj stroj softver, osmišljen kako bi biti kreativni kao moguće s neobičnim značajkama: auto-sastava, polyrythmes, neobičnim arpeđator, automatski zvukova / staze podudaranja, prilagođene softsynths, lowfi renderiranje itd Ovaj alat može sastaviti basa i kompletna pjesme pomoću uključene bubanj setove s audio sekvencera funkcije.   orDrumbox je softver bubanj stroj desktop aplikacija free download. Ima audio sequencer stvoriti obrasce bubanj Možete skladati glazbu i pobjeđuje s ovom novom generacijom zvuka tracker.
       
  Čekića je jednostavan TR-909-kao bubanj računalni program s ciljem dance-scene. Možete ga koristiti za stvaranje savršene Techno petlje, Jungle uzoraka ili kuća pobjeđuje, ali to je također pogodan za hip-hop, Triphop, Rap, industrijski i gotovo bilo koje druge glazbe koje se možete sjetiti.   Vodik je virtualni bubanj stroj koji radi sama, a ima i knjižnice uzoraka i uzoraka. Vodik se može igrati sa yuor PC tipkovnice, povezati s vanjskim MIDI kontroler ili povezani s genetskom softvera kao Cubase. Vodik omogućiti da stvaraju ritmičkih obrazaca koji će se koristiti kao prateći za svoje nastupe.
       
  Koristite PC bubnjar za brzo i jednostavno stvaranje velike sondiranje bubanj glazbe u djeliću troškova fizičkog bubanj stroja. Ugrađeni zvukovi su uzorkovana od stvarnih instrumenata tako da se vaši tragovi će zvučati pravi, ne sintetiziraju. Sa PC Bubnjar možete dodati svoje instrumenata uzoraka i izvoz bubanj pjesme u midi ili wav formata s programima kao što su Pro Tools, pasulj, Acid Pro, Cubase, Traction ili Adobe Audition.    
       
  PunchiTouch to je virtualni elektronički bubanj jastučić sa 6 različitih uzoraka play.Create vlastite ritmove. Provjerite zabavne glazbene podloge kombiniraju kako vam se sviđa šest različitih uzoraka elektronski bubanj besplatno preuzimanje.Možete koristiti svoj miš, zaslon osjetljiv na dodir ili tipkovnicu (Q, W, A, S, Z, X). Također dostupno za Android i Windows Phone. Prijenosni. Ne zahtijeva instalaciju.   JamDeck je organska glazbena produkcija softver za hvatanje briljantne ideje brzo free download.Pretvorite svoj PC ili Mac u trenutak ometanje, live petlje, glazbena brainstorming studiju.

 

 
 

Index download programi