download programi

 
     
 

   Programi za čitanje teksta besplatni

       
       
       
       
  NaturalReader je teksta u govor softver s prirodnim sondiranje glasovi. Ovaj jednostavan za korištenje softver može pretvoriti bilo koji pisani tekst, kao što su MS Word, web stranice, PDF datoteke i e-mailove u izgovorene riječi.NaturalReader također može pretvoriti u bilo koji pisani tekst u audio datoteka kao što su MP3 ili WAV za CD player ili iPod. NaturalReader ima mnoge druge funkcije kao što su OCR. OCR funkcija radi sa skenerom za pretvaranje tiskanih slova u digitalni tekst i to je do 99% točan.   Thunder je nagrađivani besplatni čitač zaslona govori softver za osobe s malo ili bez vida. To dobro radi sa sustavom Windows 7, Vista ili XP. Thunder je dostupna u cijelom svijetu na nekoliko jezika, a to je stvarno apsolutno BESPLATNO!
       
  Zabaware Tekst-to-Speech Reader Zabaware Tekst-to-Speech Reader je program koji koristi sintezu govora za čitanje dokumenata i više naglas. To je dostupan za besplatno uz generičkih glasova ili koji se prodaju uz visoku kvalitetu CereProc ili AT & T Natural Voices po najnižim cijenama u industriji.   ReadClip Program je izvorno razvijen kao blogger je alat za čitanje i pisanje postova na internetskim forumima. ReadClip je TTS čitač koji može čitati i provjere pravopisa postove i postavljanje nekoliko SMS i MMS isječke na vrijeme u međuspremnik sustava Windows.
       
  Besplatno PDF Reader je besplatni Windows aplikacija za čitanje i gledanje PDF dokumenata. Besplatno PDF Reader podržava multi način prikaza, rotaciju stranicu, tekst kopirati, stranica snimak, PDF za tisak i nekoliko naprednih značajki free download.   Balabolka je program Tekst-to-Speech (TTS). Tekst na zaslonu mogu se spremiti kao WAV, MP3, MP4, OGG ili WMA datoteke. Program se može pročitati tekst iz CHM, DjVu, DOC, ePub, FB2, HTML, ODT, PDF i RTF datoteka, program koristi razne verzije Microsoft Speech API (SAPI). Korisnik može mijenjati glasovnu parametri, uključujući stopu i terena, a može stvoriti poseban popis supstitucije za poboljšanje kvalitete glasa u artikulaciji.
       
  Kalibar je besplatan i open source e-knjiga aplikacija za upravljanje knjižnica razvijen od strane korisnika e-knjiga za korisnike e-knjige. To je rog mogućnosti podijeliti u sljedeće kategorije: Biblioteka za upravljanje e-knjiga pretvorbe Sinkronizacija e-knjiga čitač uređaje Preuzimanje vijesti s interneta i pretvara ga u e-obliku knjige Sveobuhvatna poslužitelja e-knjiga preglednik sadržaja za on-line pristup zbirka knjiga E-knjige urednik glavnih e-book formata   Foxit Reader Mali, brz i značajka bogata PDF preglednik koji vam omogućuje da otvoriti, pregledati i ispisati bilo koju PDF datoteku. Za razliku od drugih slobodnih čitatelja, to vam omogućuje stvaranje PDF-ova, sudjelovati u zajedničkom pregledu, i još mnogo toga. Dostupan na engleskom, nizozemski, francuski, njemački, talijanski, portugalski, ruski i španjolski.
       
  Adobe Reader XI je službeni PDF čitač. To je integriran s većine web preglednika i omogućuje ispis, komentirati i dijeliti dokumente lako. To je bitno otvoriti tisuće isprava, obrazaca i uputa za besplatno preuzimanje.   Abdio PDF Reader je jednostavan čitač PDF osmišljen kako bi čitanje PDF-a kao jednostavan i brz kao moguć.
       
  Zapaliti za PC 1.10.1 Više od 1 milijuna * zapaliti knjige na računalu s besplatnim zapaliti app za čitanje. Ne zahtijeva Kindle uređaj. Whispersync tehnologija sinkronizira svoju posljednju stranicu pročitao, oznake, bilješke i naglašava na raznim uređajima.   Gluho za PC   Uživajte u milijunima knjiga plus puni pristup cijeloj kutak knjižnice bez napuštanja svoje radne površine. Automatski sinkronizirajte svoj zadnju stranicu i oznake na bilo koji drugi uređaj pomoću gluho eReading primjene. Dodajte bilješke, naglašava i oznake kao što ste pročitali.
 
 

Index download programi