download programi

 
     
 

  Programi za dizajn i crtanje automobila i vozila

       
       
       
       
  Automobili Autodesk Dizajn i izrada najbolje u klasi automobila i opreme s alata za automobilske proizvođače i automobilskih dobavljača. Nositi s povećanjem vremena i kvalitete pritiske, pomoći izbjeći skupe kasno troškove i upravljati vanjske procese pomoću auto dizajn softver koji ima potrebne alate. Koristite vizualizaciju i plastični dio simulacije za postizanje boljih dizajn odluke unaprijed i kroz svoje projekte. Dizajniranje automobila s većom učinkovitošću goriva i smanjenu emisiju CO2 je prioritet za proizvođača automobila. Autodesk nudi alate koji podržavaju materijalnu izmjenu i pomoći da simuliraju i optimizirati lagane plastične dijelove. Ostanite u skladu s propisima i ekološkim standardima uz dizajn vozila softver koji vam pomaže da budete jedan korak ispred.   eMachineShop je izvanredan online stroj shop gdje možete stvoriti prilagođene metalnih i plastičnih dijelova brzo i jednostavno. Jednostavno preuzmite besplatan CAD softvera, koristite jednostavne značajke za crtanje dizajnirati svoj dio i dobiti instant stručne dizajn povratne informacije. Napravite 2D dijelova izrezane od lima ili 3D dijelove.
       
  Blender sada ima snažan novi nepristran iscrtavanja zovu ciklusima koji pruža zadivljujući ultra-realistične uzvrat .. Blender opsežan niz računalnih modela bi stvaranje, pretvarajući i uređivanje modela povjetarac.   SketchUp je jednostavan za korištenje 3D dizajn alat za Windows i Mac besplatno preuzimanje. Možete početi crtanje linija i oblika, a zatim izradu 3D objekata istezanje tih površina. U "Raspored" značajka omogućuje dodavanje pogled modela iz različitih kutova, odaberite crtanje vage, i dodati dimenzije, oblačiće i grafiku.
       
  Dizajn savjetnik softver, dostupan za besplatno preuzeti ovdje, omogućuje dizajn vozila odluka da brzo i točno ispitati odabira materijala kompromise u pogledu uštede masa, troškova i emisija stakleničkih plinova. Dizajn savjetnik, razvijen od strane Dr. Don Malen Sveučilišta u Michigan College of Engineering, pruža jednostavan za korištenje Microsoft Excel format datoteke koji omogućuje korisnicima da unesete dizajn vozila scenarije za brzu procjenu.   NASA ima otvoreni kod vozila Sketch Pad (VSP), geometriju modeliranje alat za konceptualni dizajn zrakoplova besplatno preuzimanje. Vrijeme softver brzo modeli konfiguracije zrakoplova bez uloženog stručnost potrebnu za tradicionalni Computer Aided Design (CAD) paketa. Daljnji razvoj OpenVSP softver će potaknuti gospodarski prilika u zrakoplovstvu i zrakoplovne.
       
  BESPLATNO! Brod je površina Program za modeliranje za izradu brodova jahti i brodica.Pregrađivanje površine se koriste umjesto NURBS dati projektantu slobodu za dizajn bilo koji željeni hullshape. Razvijati površine, panel hidrosatatika temelje, razni exp formati

 

  FreeCAD je parametarska 3D modelara.Parametarsko modeliranje omogućuje vam da lako mijenjati svoj dizajn odlaskom natrag u povijesti modela i mijenja svoje parametre. FreeCAD je open source (LGPL licence) te potpuno modularan, što omogućuje vrlo napredno proširenje i prilagodbu. Tko je FreeCAD za? Domaći korisnik / hobi. Dobio si projekt koji želite graditi, izgradili ili 3D tiskane?Model je u FreeCAD. Ne zahtijeva prethodno CAD iskustvo. Naša zajednica će vam pomoći da se naviknete na to brzo! Iskusni CAD korisnika. Ako koristite komercijalni parametarsko modeliranje softvera na poslu, naći ćete slične alate u FreeCAD.
       
  Predlošci za vozila za projektiranje vozila oblozi automobila 'n kamion vozila Outline Collection Car' n kamion vozila Outline kolekcija DVD - Predlošci vozila za vozila Zavrsena 80,000+ predloške vozila na raspolaganju za vozila grafičkih stručnjaka širom svijeta! Kombinacija opsežnog Sjeverne Amerike, kao i europske i azijske skup osigurava da svi kupci imaju sve predloške na vozilu koje su im potrebne za izradu oblozi vozila.

 

   
 
 

Index download programi