download programi

 
     
 

    Programi za foto album besplatni

       
       
       
       
  Picasa je softver za foto album besplatno upravljanje, uređivanje i pokazati svoje fotografije u još ugodniji način, i offline i online - zahvaljujući Picasa web-albuma sinkronizaciju alat.   Hofmann Digitalni Album je softver za foto album besplatno stvaranje digitalnih foto albuma i naručivanje tiskane primjerke online
       
  JAlbum je softver za foto album slobodnom generatora indeks stranica i prezentacije.   Foto Album Creator    je softver za foto album besplatan sa FG Photo Album Creator možete jednostavno napraviti foto-albuma. Foto album spremljen kao izvršna datoteka (.exe), tako da više nije potrebna nikakva gledatelji pokrenuti. S jednostavnih klikova mišem možete dodavati fotografije, dodati komentare na fotografije, dodajte album dobrodošlicu i kraj teksta, dodati glazbenu datoteku koja će se igrati kada pokrenete album.
       
  DigiBookShelf   je softver za foto album koji vam pomaže stvoriti digitalni foto album koristeći digitalne fotografije, slike i video! - Možete poslati svoj digitalni foto album jednostavno svojim prijateljima putem e-maila! - Moguće je da dijele svoje digitalne foto albume s prijateljima iz cijelog svijeta!   FxFoto   je softver za foto album, jedan alat za organiziranje, arhiviranje, uređivanje, poboljšati, i izgleda kolaže i prezentacija s fotografijama.
       
  AAA web Album   je softver za foto album besplatno, sada možete stvoriti velika potražnja web foto albuma iz vaše digitalne fotografije i učitajte ih na svoju web stranicu sa SWGSoft je freeware web foto album - moćan i jednostavan alat za napraviti svoj vlastiti stilski web albuma!   Arclab Thumb Studio Thumb Studio je jednostavan za korištenje galeriju slika, sličice, slideshow i web foto albuma kreator za svakoga. Njegova također konverter koji vam omogućuje stvaranje 3 različite veličine slika odjednom, pretvoriti ih u drugi format.
       
  PhotoMeister   je softver za foto album besplatno upravljanje, objavljivanje i uređivanje fotografija s digitalnog fotoaparata, prezentacije, e-mail, foto knjiga. Uvoz fotografija iz većine digitalnih fotoaparata izravno u vaš PC sortirati, organizirati, filtrirati i obrezivanje svoje fotografije, pa čak i ukloniti crvene oči.Pretvorite svoje fotografije u web stranicama, e-pošte ili screensaver.Stvaranje foto albuma za ispis ili izvoz kao PDF datoteke. Stvaranje VCD za svoj DVD player pokazati svoje fotografije na televizoru.   Desktop Autor Desktop Autor je knjiga elektroničko izdavaštvo softver koji vam omogućuje da brzo, jednostavno i profesionalno kreiranje i / ili prodati stranicu okreće elektroničke publikacije, kao što su e-knjige, eCatalogs, eBrochures, ePresentations, foto albuma i još mnogo toga. Stvaranje Dnl ebooks za Windows, Mac i Android.prezentacije, brošure, foto albume ili marketing, e-knjiga, digitalnih foto albuma.
       
       
       

 

 
 

Index download programi