download programi

 
     
 

   Programi za foto efekte besplatni

       
       
       
       
  Okviri za fotografije i efekti Besplatno je softver za foto-efekata besplatno, digitalni foto alat koji vam omogućuje da dodate okvire, granice i efekte filtra za vaše digitalne fotografije.   Funny Foto Maker   je softver za foto-efekata pomaže uređivati fotografije s okvirima od 150 sjajan foto, lica Zabava i umjetničkih efekata, izvoz fotografija u slikovnu datoteku i GIF animacije, i lako pretvara vaše fotografije u umjetničke i zanimljiv remek-djelo! Bogata foto okviri: plakati, događanja, celebraties, igre, itd Face zabavne efekte: popularne zvijezde, životinje, filmske scene, itd prekrasna umjetnička uređivanje efekte 3D foto; Postavke punu prilagodbu; Smiješni izrazi.
       
  Photo! Urednik je softver za foto-efekata, možete ukloniti crvene oči odmah, poboljšati boju slike, smiješne karikature, dodati nevjerojatne svjetlosnim efektima, ispraviti, Resample i obrezivanje slike. Denoise alat je jedan od najboljih svjetskih učinkovito ukloniti osvjetljenje i buku boje iz digitalne fotografije napravljene u lošim svjetlosnim uvjetima. Također ćete cijeniti Make Up alat koji nudi kompletan set retuširanje filtera za napraviti najbolje od svoje portretne fotografije.   PhotoScape Portable je softver za foto efekti zabavu i jednostavan program za uređivanje fotografija koji vam omogućuje da popraviti i poboljšati fotografije. specijalni efekti uključeni.
       
  Photofiltre Portable je softver za foto efekti kompletnu sliku retuširanje program. tinte ili mozaik učinci Također značajke   PhotoFiltre   je softver za foto-efekata kompletna slika Retuširanje programa, slika urednik i optimizaciju, pointilizam, puzzle efekt, više od 100 filtere.
       
  PhotoShine je softver za foto-efekata koji će vam primjenjivati smiješno, lijepe i atraktivne efekte na svoje omiljene fotografije. daje vam jednostavan način kako bi foto-kolaž dodavanjem vaše fotografije u različitim lijepe predloške   Pixlr-O-Matic je lijep, Instagram kao aplikacija će vam pomoći da napravite svoje fotografije u nešto posebno. Okrenite svoje fotografije u svjež obličje vintage i retro sjedne! S ovom zabavna i jednostavna tamnoj komori možete primijeniti i filtre, rasvjetu i granice tako lako kao jedan, dva, tri.
       
  FotoSketcher   pretvoriti vaše digitalne fotografije u skicu, slika ili crtež. Više od 20 različitih stilova dostupne su olovka skica za akvarel i ulja na platnu, olovke i tinte crteže i karikature.   Foto skicirati   alat za pretvoriti fotografiju odličan skeč, i boje boje vode.
       
  Crtač    Ovaj kompaktan i jednostavan za korištenje grafički softver omogućuje čak i računalo novak za stvaranje smiješne karikature ili realistične slike, primjenjujući kreativne savijanje učinke u roku od nekoliko minuta.   Easy Photo Effects   je softver za foto-efekata vjerojatno najviše jednostavan za korištenje fotografija editor ćete ikada pronaći. Sa samo jednim klikom na gumb možete pretvoriti vaše slike u crno-bijelim umjetničkim djelima, dati im berba sepia izgled ili nanesite svjež filmski efekt.
       
  Kontrola lica je softver za foto efekti plug-in je precizan alat za sintezu izraz lica, za izradu karikature od fotografija, a za animirani portreti stvaranja.   Lice glatko je softver za foto efekti poseban program za uređivanje fotografija. Ponekad kože lica na fotografiji ne izgleda dobro. Lice glatko zaglađuje kožu lica na jednostavan i brz način, a čini foto ljepši.  

 

 
 

Index download programi