download programi

 
     
 

    Programi za foto kolaž besplatni

       
       
       
       
  Oblik Kolaž je softver za foto kolaž osloboditi stvaranje slike kolaže u manje od jedne minute sa samo nekoliko klikova mišem.Fotografije se automatski i inteligentno se stavljaju pomoću vrlo brzo Nositelj patenta metodom. Koristite fotografije na računalu ili s interneta kako bi kolaže. Napravite kolaže u bilo koji zamisliv oblik ili formu.   ScrapbookFlair je softver za foto kolaž besplatno podijeliti svoje albume s prijateljima i obitelji. Napravite lijepe spomenar stranice iz vaše digitalne fotografije u nekoliko minuta. besplatan pristup nevjerojatnih pozadina, ukrasi i dizajn predloške.
       
  EM besplatno Foto Kolaž   je softver za foto kolaž besplatne zabave i vrlo jednostavan za korištenje alat za napraviti impresivne foto kolaža i digitalne albume sa svojim fotografijama. možete odabrati omiljenu fotografiju kao pozadinu, organizirati više fotografija na papiru, a zatim primijeniti operacije na njih, kao što je rotiranje, mijenjanje veličine i dodao okvir, mijenjanje položaja i mijenjanje overlay red, a spajanjem ih u slike s maskom predložaka.Također možete odabrati kolaž predložaka, povuci-i-ispusti svoje fotografije za stvaranje nezaboravne darove i suvenire.   webGobbler je softver za foto kolaž koji vam omogućuje stvaranje foto mozaik slike iz svoje računalo. Fotografija mozaik slika je sastavljena od malih fotografija koje se ugrađuju zajedno na takav način da se, iz daljine, oni se stapaju zajedno kako bi stvorili izgled novom slikom.
       
  Slika Inc Izrada slikovnih kompozicije pomoću slojeva i maski. Pomiješajte više fotografija zajedno, stvoriti zanimljive teksture slojeva, ili dodati rub i okvira efekte na svoje slike.   Foto-Mosaik pomaže vam stvoriti mozaik slike, koje se sastoje od mnogo malih slika (pločice), s vlastitim fotografijama.

 

       
  Fusion Omogućuje spajanje nekoliko fotografija iste scene u jednom.   Morpheus Photo Mixer je compositing softver koji miješa se lica i dijelova tijela između dvije slike.
       
 
 

Index download programi