download programi

 
     
 

    Programi za foto miksanje besplatno

       
       
       
       
  Slika Inc je softver za fotografije za miješanje besplatno Izrada slikovnih kompozicije pomoću slojeva i maski. Pomiješajte više fotografija zajedno, stvoriti zanimljive teksture slojeva, ili dodati rub i okvira efekte na svoje slike.   Morpheus Photo Mixer je program za foto miješanje slobodnog slaganja softver koji miješa se lica i dijelova tijela između dvije slike. Mjesto jedna osoba glave na nekoga (ili nešto) drugo tijelo ili kombinirati najzabavniji značajke dvoje ljudi stvoriti hipotetski treće osobe.
       
  Oblik Kolaž je softver za fotografije za miješanje besplatne stvaranje slike kolaže u manje od jedne minute sa samo nekoliko klikova mišem. Fotografije se automatski i inteligentno se stavljaju pomoću vrlo brzo Nositelj patenta metodom. Koristite fotografije na računalu ili s interneta kako bi kolaže. Napravite kolaže u bilo koji zamisliv oblik ili formu.   ScrapbookFlair je softver za fotografije za miješanje i besplatnu Podijelite svoje albume s obitelji i prijateljima. Napravite lijepe spomenar stranice iz vaše digitalne fotografije u nekoliko minuta. besplatan pristup nevjerojatnih pozadina, ukrasi i dizajn predloške.
       
  EM besplatno Foto Kolaž   je softver za fotografije za miješanje besplatno zabavna i vrlo jednostavan za korištenje alat za napraviti impresivne foto kolaža i digitalne albume sa svojim fotografijama. možete odabrati omiljenu fotografiju kao pozadinu, organizirati više fotografija na papiru, a zatim primijeniti operacije na njih, kao što je rotiranje, mijenjanje veličine i dodao okvir, mijenjanje položaja i mijenjanje overlay red, a spajanjem ih u slike s maskom predložaka. Također možete odabrati kolaž predložaka, povuci-i-ispusti svoje fotografije za stvaranje nezaboravne darove i suvenire.   webGobbler je softver za foto miješanja koja vam omogućuje stvaranje foto mozaik slike iz svoje računalo. Fotografija mozaik slika je sastavljena od malih fotografija koje se ugrađuju zajedno na takav način da se, iz daljine, oni se stapaju zajedno kako bi stvorili izgled novom slikom.
       
  Fusion Omogućuje spajanje nekoliko fotografija iste scene u jednom.   Foto-Mosaik pomaže vam stvoriti mozaik slike, koje se sastoje od mnogo malih slika (pločice), s vlastitim fotografijama.

 

       
  Okviri za fotografije i efekti Besplatno je softver za foto-efekata besplatno, digitalni foto alat koji vam omogućuje da dodate okvire, granice i efekte filtra za vaše digitalne fotografije.   Funny Foto Maker   je softver za foto miješanje učinke pomaže uređivati fotografije s okvirima od 150 sjajan foto, lica Zabava i umjetničkih efekata, izvoz fotografija u slikovnu datoteku i GIF animacije, i lako pretvara vaše fotografije u umjetničke i zanimljiv remek-djelo! Bogata foto okviri: plakati, događanja, celebraties, igre, itd Face zabavne efekte: popularne zvijezde, životinje, filmske scene, itd prekrasna umjetnička uređivanje efekte 3D foto; Postavke punu prilagodbu; Smiješni izrazi.
       
  Photo! Urednik je softver za foto-efekata za miješanje, možete ukloniti crvene oči odmah, poboljšati boju slike, smiješne karikature, dodati nevjerojatne svjetlosnim efektima, ispraviti, Resample i obrezivanje slike. Denoise alat je jedan od najboljih svjetskih učinkovito ukloniti osvjetljenje i buku boje iz digitalne fotografije napravljene u lošim svjetlosnim uvjetima. Također ćete cijeniti Make Up alat koji nudi kompletan set retuširanje filtera za napraviti najbolje od svoje portretne fotografije.   PhotoScape Portable je softver za foto efekti zabavu i jednostavan program za uređivanje fotografija koji vam omogućuje da popraviti i poboljšati fotografije. specijalni efekti uključeni.
       
  Photofiltre Portable je softver za foto efekti kompletnu sliku retuširanje program. tinte ili mozaik učinci Također značajke   PhotoFiltre   je softver za foto-efekata kompletna slika Retuširanje programa, slika urednik i optimizaciju, pointilizam, puzzle efekt, više od 100 filtere.
       
  PhotoShine je softver za foto-efekata koji će vam primjenjivati smiješno, lijepe i atraktivne efekte na svoje omiljene fotografije. daje vam jednostavan način kako bi foto-kolaž dodavanjem vaše fotografije u različitim lijepe predloške   Pixlr-O-Matic je lijep, Instagram kao aplikacija će vam pomoći da napravite svoje fotografije u nešto posebno. Okrenite svoje fotografije u svjež obličje vintage i retro sjedne! S ovom zabavna i jednostavna tamnoj komori možete primijeniti i filtre, rasvjetu i granice tako lako kao jedan, dva, tri.
       
  FotoSketcher   pretvoriti vaše digitalne fotografije u skicu, slika ili crtež. Više od 20 različitih stilova dostupne su olovka skica za akvarel i ulja na platnu, olovke i tinte crteže i karikature.   Foto skicirati   pretvoriti fotografiju odličan skeč i boje boje vode.
       
  Crtač    Ovaj kompaktan i jednostavan za korištenje grafički softver omogućuje čak i računalo novak za stvaranje smiješne karikature ili realistične slike, primjenjujući kreativne savijanje učinke u roku od nekoliko minuta.   Easy Photo Effects   je softver za foto-efekata vjerojatno najviše jednostavan za korištenje fotografija editor ćete ikada pronaći. Sa samo jednim klikom na gumb možete pretvoriti vaše slike u crno-bijelim umjetničkim djelima, dati im berba sepia izgled ili nanesite svjež filmski efekt.
       
  Kontrola lica je softver za foto efekti plug-in je precizan alat za sintezu izraz lica, za izradu karikature od fotografija, a za animirani portreti stvaranja.   Lice glatko je softver za foto efekti poseban program za uređivanje fotografija. Ponekad kože lica na fotografiji ne izgleda dobro. Lice glatko zaglađuje kožu lica na jednostavan i brz način, a čini foto ljepši.  
 
 

Index download programi