download programi

 
     
 

  Programi za kiosk u kafićima, uredima, školama, hotelima, bolnicama, knjižnicama

       
       
       
       
  Porteus KioskPorteus Kiosk čini da osigurate svoj javni pristup računalu lakše nego što mislite. Vi više ne moraju biti tehnički guru za prilagodbu, zaključavanje dolje i instalirati svoj vlastiti kiosk.Nema potrebe brinuti o virusa, zlonamjernih programa ili korisnika instalacije neželjenog softvera. Koristite Porteus kiosk za prikaz informacije, reklame, slike ili streaming videa na digital signage implementacije. To također može djelovati kao radnu stanicu bez diska u tvrtkama koje koriste preglednike kao glavni radni alat, kao što su centri za podršku korisnicima.   KIOSK Classic softver je opcija za projekte koji se ne može ni biti koriste kiosk hardver. Računala može biti konfiguriran za rad u "kiosk modu", koji sprječava korisnike u pristupu pojedinim funkcijama sustava.Open Source Edition za proučavanje i privatnu uporabu.
       
  WEBCONVERGER broj 1 OpenSource web kioska. Konvergiraju svoj ga na webu   Kiosk softver zaključava dolje svoj javni računalo ili kiosk, pomažući vam sigurno prikazati svoje web stranice ili aplikacije. Softver je pogodan za knjižnice, zračne luke, hoteli, Internet i Cyber kafića.
       
  Instant WebKiosk / UB , alias Neograničeno Pregledavanje, okus je besplatan operativni sustav dizajniran za web kioska i multi-user web radnih mjesta (kafići, uredima, školama, hotelima, bolnicama, knjižnicama) na standardu (čak i bez diska) PC hardver.    
       
  SiteKiosk Windows / Android SiteKiosk Windows i Android Pravo softversko rješenje kako bi se osigurala sigurnost i lockdown za Windows računala, Internet kioska i Android tablete raspoređenih u bez nadzora javnim mjestima.   Moj Film Kiosk je sustav za upravljanje video Knjižnica za YouTube, MP4, FLV, AVI, DVD i BluRays.Ovaj moćan, a opet jednostavan za korištenje softvera baze podataka je dizajniran za pohranu, organiziranje i upravljanje svoje videozapise usluge, lokalne video datoteke i filmske zbirke. Sustav je sposoban za pohranu tisuće unosa uključujući naziv, opis, žanr, naslovnoj slici, prikolica, pa čak i korisnički definiranih kategorija.

 

 
 

Index download programi