download programi

 
     
 

  Programi za matematiku besplatni download

       
       
       
       
  Kadulja je besplatni open-source matematike softver sustava licenciran pod GPL-om. Ona se nadovezuje na vrhu mnogih postojećih open-source paketa: NumPy, SciPy, matplotlib, Sympy, Maxima, GAP, Flint, R i još mnogo toga. Pristupite njihov zajednički moć kroz zajednički, Python-based jeziku ili direktno preko sučelja ili omotača.   Maxima , računalo Algebra sustav Maxima je sustav za manipulaciju simboličkih i numeričkih izraza, uključujući i diferencijacije, integracija, Taylor serije, Laplaceova transformacija, običnih diferencijalnih jednadžbi, sustav linearnih jednadžbi, polinomi, garniture, liste, vektori, matrice i tenzora , Maxima daje visoku preciznost numeričke rezultate pomoću točne frakcija, proizvoljne preciznosti cijeli broj i promjenjive preciznost brojeva s pomičnim zarezom.Maxima možete zemljište funkcije i podatke u dvije i tri dimenzije.
       
  Scilab je besplatan i open source program za numeričko računanje pruža snažan računalnog okruženja za inženjering i znanstvene primjene.Matematika & Simulacije Na uobičajenim inženjerskih i znanstvenih aplikacija, uključujući matematičkih operacija i analize podataka. 2-D i 3-D vizualizaciju Grafika funkcije za vizualizaciju, bilješke i izvoz podataka i mnoge načine kako stvoriti i prilagoditi različite vrste zemljišta i grafikonima. Algoritmi optimizacije riješiti potisnuto i besplatan kontinuirana i diskretna probleme optimizacije. Statistika Alati za obavljanje analize podataka i modeliranje   PTC Mathcad Express - Free Engineering Matematika softver. PTC Mathcad Express je tvoje slobodne ... zauvijek! PTC Mathcad matematike softver će revolucionirati način na koji radite. Riješite, hvatanje i dijeljenje kritičnih inženjerskih izračune s lakoćom.
       
  Matematika softver sa 2D i 3D grafičkim, kamenac, krivulja dolikuje, matricama i Više ... Matematika Mechanixs® je nagrađivani jednostavan za korištenje opće namjene matematike softver program kompatibilan s Microsoft Windows®. Idealan je za studente, učitelji, inženjeri i znanstvenici ili bilo tko zahtijeva jednostavan za korištenje PC temeljen matematički softver. Također će učiniti mnogo više nego vaš kalkulator. Matematika Mechanixs je izrađen uz uvjerenje da su napravili računala za rješavanje matematičkih problema. Naš cilj je da matematika softver koji je dostupan svima.   GeoGebra je složena matematička aplikacija za one koji studirati ili raditi s aritmetika, geometrija, algebra i kamenca.
       
  Rješavanje linearnih jednadžbi do matrice 6x6.Rezultati pokazuju matrica rješenje i obrnuto, determinanta, kao i matrica odrednicama i maloljetnika.   MEG je math test generator. Testovi su dizajnirani za djecu ocjenama 3 i ispod. Ovaj softver je koristan za nastavnike i roditelje. To se može koristiti za stvaranje zbrajanje, oduzimanje, množenje ili podjela test. MEG ima jednostavan dizajn koji svatko može naučiti. Učitelji i roditelji mogu započeti generiranje testova u nekoliko minuta. Jednostavno reci Meg kakav testa, broj pitanja, a najveći broj za svako pitanje i to će odmah stvoriti Test Ree preuzimanje.
       
  TalkingMath je besplatan matematike softver za svoju djecu. Uz pomoć ovog freeware vaša djeca mogu naučiti matematiku lako i brzo.    

 

 
 

Index download programi