download programi

 
     
 

   Programi za modni dizajn, t-shirt majice, odjeće  download

       
       
       
       
  Edraw Max je novi modni dizajn softver, koji vam daje širok asortiman modela i odjeće u različitim bojama i stilovima za dizajn modni prerušiti free download. Savršeno vektor-temeljen modni dizajn softver s obilnom predložaka!   Free majica Maker je svestran alat koji omogućava korisnicima ispis dizajna na majicama. Ovaj besplatni alat se može koristiti za prilagodbu majice i drugu odjeću s radne površine sa dizajner alat. Ovaj softver može se koristiti za ispis, e-mail i spremanje gotovih proizvoda jednostavno i besprijekorno
       
  Flash majica dizajner je softver za modni dizajn koristi za stvaranje prilagodljiv online majicu, šalice, odjevnih predmeta, torbe, laptop zaslon, iPhone zaslon, elektronike stavke, hoodie, majica, Dječji predmet, pribor točka, kape, gumbi, Muška Kravata projektiranje trgovine.   Fatpaint napraviti prilagođeni dizajn za t-shirt, majica s kapuljačom, majica i tank top. Koristiti web-a najbolji grafički dizajn softver i logotip za kavu za izradu prilagođenog košulju. Za žene, muškarce i djecu. Možete koristiti Fatpaint kao redoviti stolno izdavaštvo aplikacija za izradu stranica.Možete ga koristiti kao slikanje i crtanje aplikacije za stvaranje slike, logotipe i ilustracije. Kao foto editor za manipuliranje bojama i radi foto restauracije, a možete ga koristiti da imaju svoj vlastiti grafika otisnuta na potrošača, poslovnih i promotivnih proizvoda koje možete kupiti ili prodati.
       
  Virtualna moda Stručni Vi ćete biti u mogućnosti pokrenuti potpuni drapiranje simulacija vidjeti kako odjeća prilagoditi pozu modela prema vrsti tkanine izabrao, kao i oni bi da su stvarni. Možete prilagoditi svoj model mijenja stav, geste lica, očiju, kose i boju kože, a čak možete primijeniti make up.   Pravo frizuru za vaš oblik lica laskavu frizura može biti najvažniji pojedinačni faktor u svom izgledu. Ne samo da kažem o svom karakteru, uravnotežuje tijelo, okviri lice i nadopunjuje svoju odjeću i stil života.
       
  Valentina , besplatan modni dizajn softver. Open source uzorak izradu softvera. Ovaj softver omogućuje stvaranje uzorak koristeći ili standardne dimenzioniranje tablice ili pojedinca set mjerenja. To mješavine nove tehnologije s tradicionalnim metodama kako bi stvorili jedinstveni uzorak izradu alata. Izrada Uzorak je sustav uzorak izrade, gdje je duljina i pozicija uzorak linija se izračunava pomoću matematičkih formula. Ove formule ovise o nizu tjelesnih mjera ili od standardnog lika ili mjerenjem pojedinca.   Uzorak Čarobnjak Kako dizajnirati vlastitu Obrasci Ispis punoj veličini na svom početnom pisač The Wizard Uzorak čini lako za vas da dizajn svoje vlastite umjetnosti i zanatskih uzoraka. Uključuje 100 besplatnih uzoraka!Možete ih držati samo za težak. Odmah Draw Savršene oblika sa uzorkom čarobnjaka linije, pravokutnik, krug, luk i krivulja alata možete savršeno izvući sa samo nekoliko klikova mišem. Zatim, ako želite promijeniti oblik, možete jednostavno kliknite i povucite ga okolo.
       
  PAD Pattern Dizajn Sa svojim jednostavan za korištenje sučelje, PAD Uzorak dizajna nudi i inovativne značajke koje vam omogućuju primjenu najmoćnijih alata za uzorak dizajn, ocjenjivanje, obrade, masovne prilagodbe i custom-made krojenje. PAD je izuzetno pogodan za industrijsku uzorak dizajna i izrade složenih odjevnih predmeta. PAD oslobađanja kreativne snage profesionalnih uzorak dizajneri ih opremanje s najboljim CAD alata za industriju.   BESPLATNO Wild Things Slobodni softver lako dizajniranje i ispis obrasce za kape, torbe, obuću i druge zabavne stvari. Wild Things je sada dostupan na iPad App Store.
       
  Inkscape snažan, besplatni dizajn alat da li ste ilustrator, dizajner, web dizajner ili samo netko tko treba stvoriti neki vektor slike, Inkscape je za vas besplatno preuzimanje!fleksibilni alati za crtanje široki format kompatibilnost moćan alat za tekst Bezijerove i spiro krivulje.

Preuzimanje Inkscape Extensions : Orig1.Majica struka: Sara May Allington, Praktični Šivanje i Izrada haljina, 1917

 

  Optitex nudi biblioteku slobodnih tekstilnih uzoraka preuzimanja. Ovi obrasci su stvoreni s Optitex linija proizvoda, te su za besplatno korištenje od strane registriranih optitex korisnika.
       
  Patternade . Najlakše na svijetu za korištenje uzorak stvaranja studio. Koristite naš jednostavni online obrazac crtanja softvera za stvaranje profesionalnih uzorak.Preuzmite vaš uzorak u PDF ili EPS formatu, za ispis ili distribuciju. Unesite svoju e-mail, a mi ćemo vam poslati link na ogledni uzorak možete igrati sa   VDraw3.0 All-in-one Vector grafički urednik Metasoft. VDraw je sve-u-jednom vektorske grafike urednik za izradu brošure, letke, brošure, plakate, logotipi, mape, kalendare, tlocrt, kartice i poslovne prezentacije. Također postoje mnoga poboljšanja, a neke crvene VDraw3.0 će vam iskustvo profesionalnog crtanje i uređivanje. Pokušaj sada! Obrazac za popunjavanje VDraw pruža mnoge obrasce koji se mogu koristiti za punjenje za crtanje oblika. Postoji oko 50 izgrađen-in uzoraka i cijela kolekcija simbol. Uzorak ispunite VDraw omogućuje odrediti boju pozadine, ispunite jednu boju i boju ispune dva, širinu i visinu uzorak uzorak, itd
 
 

Index download programi