download programi

 
     
 

  Programi za nadzor korisnika na računalu  besplatni download

       
       
       
       
  Bilo Keylogger , kao jedan od vruće monitora softvera u svijetu, široko se primjenjuje na roditeljski nadzor, nadzor zaposlenika i privatnog detektiva usluge. Ona prati sve web stranice koje su posjetili, sve programe trče nikakve znakove da upisali na računalu.   Argos Praćenje pruža napredne nadzor rješenje za snimanje aktivnosti korisnika na računalu. To je posebno dizajniran za stealth, jednostavnost korištenja, kao i intuitivno i učinkovito reprodukcije. Argos Praćenje neprimjetno i sigurno se prijavljuje aktivnosti računala i pruža napredne preglednik za reprodukciju i filtriranja snimljenih podataka.
       
  Tko je sa mnom Wifi Dodaje Vidljivost Lako vidjeti sve uređaje na mreži biti upozoreni Primite obavijest kada uljezi pridruže svoju mrežu.   iSpy pretvara vaše računalo u punoj sigurnosti i nadzora sustava. Rad nadzorni sumnjate da su vaši zaposlenici skylarking na internetu kada treba raditi?Instalacija iSpyServer na svojim računalima i postavljanje video feed radnoj površini - možete zaštititi lozinkom i ostaviti da radi u pozadini.
       
  NetWorx je jednostavan i besplatan, ali moćan alat koji vam pomaže da objektivno procijeniti tvoj širina pojasa situaciju. Možete ga koristiti za prikupljanje propusnost podataka o korištenju i izmjeriti brzinu vašeg interneta ili neku drugu mrežnu vezu. NetWorx može vam pomoći identificirati moguće izvore problema s mrežom, provjerite da se ne prelaze granice propusne odredio Vaš ISP ili pronaći sumnjive aktivnosti mreže karakteristiku trojanskih konja i napada hakera.   SpeedFan je program koji prati napon, brzina ventilatora i temperature u računalima s hardware monitor čips. SpeedFan čak mogu pristupiti SMART informacije i pokazati hard disk temperature. SpeedFan podržava SCSI diskove previše. SpeedFan čak i promijeniti FSB na nekom hardveru (ali to treba uzeti u obzir bonus). SpeedFan mogu pristupiti digitalne senzore temperature i može se mijenjati brzine ventilatora u skladu s tim, čime se smanjuje buku
       
  BluetoothView je mali uslužni program koji radi u pozadini, i pratiti aktivnost Bluetooth uređaja oko vas. Za svaki otkriven Bluetooth uređaja, prikazuje sljedeće informacije: naziv uređaja, Bluetooth adresa, glavni tip uređaja, manje vrsta uređaja, prvi put pod Detection, Posljednja Detection vrijeme, i još mnogo toga.   Tko je sa mnom Wifi za Windows lako otkriti sve uređaje na mreži radi u pozadini stalno u potrazi za uljeza Budite upozoreni kada je nepoznati uređaj prikazuje se 
       
  Otvoreni Hardware Monitor je besplatan open source softver koji prati senzore temperature, brzine ventilatora, napone, opterećenje i sat brzine računala. Open Hardware Monitor podržava većinu hardvera za nadzor čips pronađene su na današnjem matičnim pločama. Temperatura procesora može pratiti čitanje temeljne temperature senzore Intel i AMD procesorima.Može se prikazati Senzori ATI i Nvidia grafičkih kartica, kao i SMART hard disk temperature.   CPU-Z je freeware koji prikuplja informacije o nekim od glavnih uređaja sustavu: ime procesora i broj, kodnog imena, procesa pakiranja, razina cache.Matičnih ploča i chipset. Vrsta memorije, veličina, vremenski raspored i specifikacije modula (SPD). U realnom vremenu mjerenja unutarnje frekvencije svakog jezgri, frekvencija memorije.
       
  PC-Čarobnjak je među najnaprednijih informacijskih sustava programa na tržištu besplatno preuzimanje. PC Wizard je moćan alat dizajniran posebno za otkrivanje hardvera, ali i nešto više analiza. To \ 's mogućnosti identificirati velikih razmjera komponenti sustava i podržava najnovije tehnologije i standarde. Ovaj alat se povremeno ažurira (obično jednom mjesečno) kako bi se osigurala najtočnije rezultate. PC Wizard je također korisni programi dizajniran za analizu i benchmark vaš računalni sustav. To se može analizirati i mjerilo mnoge vrste hardvera, kao što su CPU performansi, performansi Cache, performanse RAM, hard disk izvođenje, CD / DVD-ROM performanse, izmjenjivog / Flash Media performansi, video performansi, performansi MP3 kompresije.   Speccy Informacijski sustav SpeccySpeccy je napredni informacijski sustav alat za PC besplatno preuzimanje. Trebate saznati što se nalazi u vašem računalu? Nema problema! Speccy će vam dati sve informacije koje su vam potrebne.
       
  NetWorx je jednostavan i besplatan, ali moćan alat koji vam pomaže da objektivno procijeniti svoju situaciju potrošnje propusnost. Možete ga koristiti za prikupljanje propusnost podataka o korištenju i izmjeriti brzinu vašeg interneta ili bilo koje druge mrežne veze. NetWorx može vam pomoći identificirati moguće izvore problema s mrežom, provjerite da se ne prelaze granice propusne odredio Vaš ISP ili pronaći sumnjive aktivnosti mreže karakteristiku trojanskih konja i napada hakera.   HWMonito r je program praćenja hardvera koji glasi PC sustava glavni zdravlje senzori: napone, temperature, ventilatori ubrzati free download.Program obrađuje najčešće čips senzora, kao što su ITE® IT87 serije, najviše Winbond® ICS, i drugi.Osim toga, to može pročitati moderne procesore on-die osnovnih toplinskih senzora, kao i ima tvrdih diskova temperaturu preko pametan i video kartice temperaturu GPU.
       
 
 

Index download programi