download programi

 
     
 

  Programi za oglašavanje i informiranje na LED displeyu i monitorima Digital signage

       
       
       
       
  Digital Signage se koristi obično informirati ili oglašavati. Postoje velike prednosti za digitalne znakove u odnosu na tradicionalne statičkih znakova, uključujući i sposobnost da se ažurirati sadržaj na daljinu preko weba, prilagodili ekrane svojim gledateljima, pa čak i komunicirati s lokalnom publikom. Znate one televizijske ekrane koje vidite instaliran u više i više na javnim mjestima kao što su trgovine, restorani, iznad benzinske pumpe, izbornika hrana zajednice & mnogim drugim mjestima. Pa, to se zove Digital Signage.   Porast Vision Besplatno Digital Signage Software Rise Vision besplatni open source digital signage software platforma ima sve značajke koje će vam trebati za izgradnju i potpuno upravljanje visoke kvalitete mreže zaslona od bilo koje vrste ili veličine, a najbolji dio? Slobodno je!

 

       
  Pokretač Dock besplatni Windows alat za upravljanje put kada pokrenete i pristati svoje programe na jednom ili više zaslona besplatno preuzimanje. "Utvrde velik za video zidove."Osobno put pokreće računalo. Otvorite sve svoje omiljene programe automatski kada se prijavite na.   FrontFace Lockdown Alat Zaštitite i zaključati bilo koji Windows računalo koje se koristi kao javne Kiosk terminala ili Digital Signage Aplikacije!
       
  doPublicity Digital Signage Manager je besplatni Digital Signage softver koji radi na bilo koji Windows PC spojen na TV ili monitor. Softver prikazuje slike, video, web stranice, prilagođene poruke i RSS feedove.   Signagelive Digital Signage softvera kao usluge pružamo softver, poslužitelje i podršku; pružite poruka CLOUD-temeljen softver Jednostavno se prijavite na Signagelive iz svog web-preglednika za upload, raspored i implementaciju digitalnih medija.Naći ćete sve alate potrebne za praćenje i izvještavanje o vašim digitalnim Signage igrača na jednom mjestu, bez instalacije softvera potrebno.
       
  Xibo Digital Signage za svakoga! Snažan Open Source Digital Signage sustav za upravljanje sadržajem i Windows / Ubuntu prikaz player softver besplatno download.Download i pokrenuti na svoj web poslužitelj za besplatno. Trebate CMS hosting? Pokušajte Xibo u oblaku.   DisplayOp Free Edition Boxshot Besplatno se Digital Signage softver za škole, udruge, javnim službama i poduzećima. Free Edition je jedan korisnik inačica DisplayOp bez vremenskog ograničenja. Ona kontrolira jedan povezanog uređaja za prikaz. To je, naravno, moguće instalirati DisplayOp Free Edition na nekoliko računala. Ovo izdanje omogućuje korištenje jednog igrača s jednom zaslonu. 
       
  Digitalni Podsjetimo Digital Signage je bilo elektronički prikaz (kao što su LCD ili LED monitora) koji se koristi za prikaz sadržaja kao što su tekst, slike, video itd ree preuzimanje. Kliknite na sliku da biste pogledali kratak video koji je način digitalnog oglašavanja razlikuju se od "tradicionalne" signage? Digital Signage normalno kontrolira iz udaljenog mjesta, te je sposoban stalno mijenja ono što je prikazano. Tradicionalna signalizacija (obično mediji za ispis) zahtijeva netko fizički otići i staviti gore ili skinu signalizaciju, a to je statičan.    
 
 

Index download programi