download programi

 
     
 

  Programi za organiziranje i praćenje aukcija

       
       
       
       
  eBay Turbo Lister je aukcija besplatni oglas alat koji će vam pomoći stvoriti profesionalnog izgleda oglasa, kao i prenijeti i urediti stavke u rasutom besplatno preuzimanje. Isprobajte najnoviju verziju Turbo Lister koji čini popis na eBay lakše nego ikad. Jednostavan za skupni i uređivanje sposobnost Alati za pretraživanje kako bi pronašli stavke brzo Toolbar i posebne poglede za bolju kontrolu Vaše unose

 

  KM Seeker Kupac Aukcija Manager pruža softver za eBay kupce koji ciljaju one kupce koji su ili bi živjeli kupovati na eBayu ili koji dopuniti svoje prihode kupovina na eBayu i preprodaje, bilo to pravo vratiti na eBay, u njihovim trgovinama ili na nekim drugim tržištima. Softver će također imati koristi one kupce koji kupuju velike količine predmeta za sebe i žele pronaći Rasprodaje.
       
  AuctionSieve to je jednostavan za postavljanje eBay pretraživanja - jednostavan ili napredni. Pogledajte sve rezultate na jednom zaslonu. Koristite bilo koji traženi pojam eBay (više se ne zamjenski znakovi). Navedite stvari kao što su "samo BIN", gdje je u svijetu za pretragu, prodavači isključiti i mnoge druge opcije pretraživanja. Nađi Rasprodaje drugi propustiti.   AuctionFinder   aukcija monitor, najbolji app za automatsko traženje stavke u najpopularnijih aukcija sučelja. Podržava: Allegro.pl, Olx.pl, Mobile.de, otomoto.pl, eBay.com, eBay.pl AuctionFinder pomaže vam u pronalaženju stavku najnižu cijenu. Automatski Ovaj app (u ciklusima) traži izraz u odabranom aukcije portal. Program vas obavijestiti da je nova aukcija će biti objavljen.
       
  Web Aukcija je jednostavan aukcija namijenjen organizacijama ili pojedincima koji žele održati aukciju. To nije poput Ebay u smislu da samo administrator može dodati proizvode. Proizvodi mogu imati slike, cijene, minimalne ponude, ponuda imcrements, i još mnogo toga.   Pricepirates je aukcija softver krajnji alat za učinkovitu usporedbe cijena! Pirate s teleskopom u samo jedan klik "Pricepirates" vam omogućuje da usporedite cijene od aukcije u tijeku na eBay s Amazon Tržište ponude i sa mnogim drugim ponudama tisuće online trgovinama.
       

 

 
 

Index download programi