download programi

 
     
 

   Programi za popravak PC računala besplatni

       
       
       
       
  CCleaner je program za računalo popravak slobodne za čišćenje Windows računala. Ona štiti vašu privatnost na internetu i čini vaše računalo brže i sigurnije. Registry Cleaner uklanjanje neiskorištenog i stare unose u registar.   Advanced SystemCare  je program za računalo popravak osloboditi se zaštitili, popravak, čisto i optimizirati svoje računalo. To Tunes sustava Windows otpuštanjem izgrađen-in moć vašeg sustava. Dramatično poboljšava sustava i Interneta nastup do 400. Sa jednim klikom, to skenira i popravci deset PC problemi i štiti vaše računalo od skrivenih prijetnji sigurnosti.
       
  Hiren boot CD je program za računalo popravak, prikupljanje open-source oporavak podataka, backup, i anti-malware komunalije sastavio u bootable CD-u. Dizajniran za Windows korisnike, softver je odličan alat za oporavak od korumpirane OS instalacija i srodnih vrsta kvarova.

Na CD-u su popularne komunalije kao što su Avira AntiVir Personal, Spybot - Search and Destroy, pa čak i RootkitRevealer. Također možete koristiti CD reparticionirati diskova, popravljanje oštećenih podataka, ili vratiti izbrisane datoteke.

   
       
  Recuva je program za računalo popravak slobodnih oporavlja datoteke izbrisane iz sustava Windows računala, koš za smeće, digitalnog fotoaparata kartice ili MP3 player.   Unlocker za otključavanje datoteka Windows neće dopustiti da izbrisati.
       
  Glary Utilities  je program za računalo popravak besplatan popraviti, ubrzati, održavati i zaštititi svoje računalo.   PC Wizard   informacijski sustav program za otkrivanje hardvera, ali i neke dodatne analize.
       
  Revo Uninstaller   pomaže vam da deinstalirati softver i uklonite neželjene programe instalirane na računalu lako! Čak i ako imate problema deinstalacije i ne mogu ih deinstalirati iz "Windows Dodaj ili ukloni programe" Control Panel apleta.   RegSeeke   je program za računalo popravak slobodno upravljati i očistiti vaš Windows registra
       
  HDD Low Level Format Tool   To može izbrisati i Low-Level Format SATA, IDE, SAS, SCSI ili SSD pogon tvrdog diska.   UDOBNOST CleanGenius za Windows  je softver za optimizaciju besplatno sustava Windows popravak računala kako bi se ubrzao, očistiti i popravak PC računala.
       
  Defraggler   defragmentacija diska prevariti cijeli hard disk ili pojedinačne datoteke   HDClone Stvaranje identičnih 1: 1 kopija tvrdih diskova i drugih medija. Kopije manje vozi navlačite većih za migraciju ili backup kompletne instalacije, kao i za spašavanje podataka.
       
  TestDisk je program za računalo popravak besplatno oporavi izgubljene particije i / ili napraviti ne-dizanje diskovi ponovno podizanje.   Hard disk ScanDisk Pro je program za računalo popravak slobodnih nalaza i popravci pogrešaka na tvrdom disku, uključujući i klastera, fizičke i datoteka pogreškama lokacije
 
 

Index download programi