download programi

 
     
 

   Programi za prepoznavanje teksta OCR besplatni download

       
       
       
       
  Besplatno OCR  je Windows softver za OCR besplatno, to uključuje i Windows Installer i to je vrlo jednostavan za korištenje i podržava multi-page TIFF-a, fax dokumenata, kao i većina vrste slika, uključujući komprimirane TIFF-a koje je Tesseract motor sam po sebi ne može pročitati.                                         ScanWiz je softver za OCR vrlo jednostavan za korištenje i podržava skeniranje u PDF i može spasiti dokumente kao komprimirani TIFF, kao i mnoge druge popularne slikovne datoteke.
       
  Free Image OCR je softver za OCR dopušta mogućnost da prepoznaju tekst koji se nalazi unutar bilo skeniranog dokumenta ili slike i može učiniti u potpunosti odabir, pretraživanje i uređivati. Kad su dokumenti s kojima se obično rade u skeniranom PDF ili format slike, uvijek možete posegnuti za Besplatno Image OCR za obavljanje tih procesa. Free Image OCR ima vrlo brzo optičko prepoznavanje motor i dopušta mogućnost da pretvoriti bilo koji PDF u tekst dokument bez problema.   PDF-XChange Viewer OCR vaše slike sa sjedištem / skenirani PDF-a kako bi u potpunosti tekst pretraživati PDF datoteke.
       
  Napredna OCR Besplatno   je softver za OCR, izvoz skenirane PDF ili slikovnu datoteku u TXT ili Microsoft Word. PDF OCR je jednostavan alat koji traje PDF datoteku, a zatim generira novi onaj koji ima tekstualni sloj dodao, tako da je pretraživati po PDF čitač, a može biti indeksirana od strane vašeg zahtjeva pretraživanja računala, ali je još uvijek jednaki kada je tiskana.   EasyScan   je softver za OCR jednostavan za skeniranje slika alat. EasyScan je stjecanje sučelje za plošni skener pomoću Twain standardno sučelje mogućnosti od skeneri vozača.
       
  WinScan2PDF je softver za OCR WinScan2PDF je vrlo mali (~ 40k) i prijenosni program koji vam omogućuje skeniranje dokumenata te ih spremiti na računalo u PDF formatu pomoću bilo kojeg instaliranog skenera.   jOCR Snimanje slika s tekstom područja i prenijeti ih na TXT. JOCR vam omogućuje da hvatanje slike na zaslonu i pretvoriti snimljenu sliku u tekst. To je korisno za oživljavanje zaštićene datoteke čija tekst ne mogu se kopirati.
       
       
       
 
 

Index download programi