download programi

 
     
 

     Programi za projektiranje

       
       
       
       
  Google SketchUp  je besplatni program za 3D projektiranje, dizajn i 3D modeliranje i uređenje interijera. Dekorirajte vaš dnevni boravak. Dizajnirajte novi komad namještaja. Modelirajte vaš grad za Google Earth.   CadStd Lite je besplatni program za 3D projektiranje profesionalne kvalitete, CAD program za izradu tehničkih nacrta, nacrta za kuće, shema za opću uporabu, jednostavan za učenje.
       
  Envisioneer Express  je program za 3D dizajn kuća, uređenje interijera, stambenih prostora Biljke, ograde i kapije. Staze, pločnici i prilazni putevi. Stropovi po odabiru sobe. Ograde pričvršćene za stepenice. Električni elementi. Električna instalacija. HVAC elementi. Oprema.   3DCrafter ™ je program za 3D dizajn, 3D modeliranje i animaciju alat koji uključuje intuitivni povuci-i-ispusti pristup 3D modeliranje.
       
  Sculptris Alpha je program za kiparstvo, 3D dizajn skulptura.   Aqsis Renderer je program za 3D dizajn fotorealistično 3D renderiranje. 
       
  Art of ilusion je program za 3D dizajn, 3D modeliranje i studio za rendering.   Sweet Home 3D  je program za crtanje kuhinja i interijera koji vam pomaže da postavite namještaj u 2D i 3D pregledu.
       
  DesignWorkshop Lite programski paket nudi sve što je potrebno za izgradnju vlastitih 3D modela za dizajn kuća i vizualizaciju arhitekture, krajolika, izložbama ili bilo kakvog prostornog dizajna    

 Program za crtanje dijagrama besplatno

  Dia je program za crtanje dijagrama svestran i jednostavan za korištenje i besplatan. Dia je program za crtanje tehničkih dijagrama, UML dijagrama, mrežne mape i dijagram toka.   yEd je program za crtanje dijagrama koji se može koristiti za brzo i efikasno crtanje visoko kvalitetnih dijagrama. Stvaranje dijagrama ručno ili uvoz vanjskih podatke za analizu. Profesionalni dijagrami, brzo i jednostavno.
       
  Dijagram Dizajner program za crtanje jednostavnih vektorskih crteža kao što su dijagram toka, UML dijagrame, ilustracije i slajd show.   EDraw je program za crtanje raznih dijagrama.
       
  VectorEngineer je 2D CAD sustav izvorno razvijen kao program za tehničko crtanje i crtanje inženjerskih projekata i radnih nacrta.   Proces Modeler alat za crtanje dijagrama poslovnih procesa za Windows i Pocket PC.
       
  Crtanje shema električnih sklopova, dijagrami, i još mnogo toga u nekoliko minuta s SmartDraw programom za crtanje dijagrama elektroničkih sklopova, shema električnih instalacija u automobilu, digitalni sklopovi i još mnogo toga!   Gliffy je besplatni program za crtanje tlocrta, biblioteka namještaja, kućanskih aparata, biljaka i svega ostalog za dizajn interijera. 
       

  Programi za tehničko crtanje

  Engineering Power Tools PLUS EDITION je koristan i moćan program za inženjere. Preko 70 programa i tablica podataka je integrirano u ovaj paket. Program rješava široki raspon uobičajenih inženjerskih problema. Matematika, HVAC, mehanika, elektrotehnika, materijali i struktura.   Smart Draw je program za crtanje tehničkih nacrta, počnite s praznim predloškom i učitajte odgovarajuću biblioteku simbola za elektroniku ili mehaniku - više od 200 biblioteka simbola.
       
  Electrical Control Techniques Simulator (EKTS) je program za crtanje električnih shema i simulaciju elektromehaničkih sklopova. Omogućuje dizajn različitih elektromehaničkih sustava korištenjem releja, tipki, motora, prekidača i nekih osnovnih mehaničkih sustava.   AViCAD je program za tehničko crtanje mehanike, projektiranje cjevovoda, sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC).  Suite composed of HVAC Ducting, Mechanical, Piping and Structural Tools for FREE.
       
  TinyCAD je besplatni open source program za crtanje profesionalnih shema elektroničkih  sklopova.   LogicCircuit je edukacijski program za dizajn i simulaciju logičkih sklopova.
       
  KiCad je program za crtanje profesionalnih shema i štampanih pločica.   ProfiCAD je program za crtanje električnih shema i sklopova za elektroniku, kontrolnih sklopova. također se može koristiti za crtanje pneumatike, hidraulike i drugih tipova tehničkih nacrta.
       
  PCB Artist  program za crtanje štampanih pločica PCB.   idealCiruit je program za simulaciju analognih sklopova s idealnim komponentama.
       
  Logisim program za učenje dizajniranja i simulaciju digitalnih logičkih sklopova.   FidoCadJ je jednostavan program za crtanje shema s bibliotekom simbola za elektrotehniku i simbolima za izradu štampanih pločica.
       
  Images generator je program za crtanje, you can create drawings for engineering and science, painted art, 3d scenes, wallpaper and craft projects, textile patterns, desktop applications, logo, оrnaments, trademarks and others.   DiaCze program  za crtanje i modeliranje  programskih sustava, UML dijagrama, UML 2.0, EML diagram, ER, ERD, state diagram, network topology schema, Cisco networks, component models, process models, business models, ..
       
  Sweet Home 3D program za crtanje namještaja, kuhinja i dizajn interijera.   Google SketchUp program za 3D modeliranje i projektiranje koji vam omogućuje proučavanje 3D svijeta.  Dizajn interijera, crtanje namještaja, zgrada, kuća.
       
  Alibre Design je program za crtanje i projektiranje 2D i 3D tehničkih nacrta.   VectorEngineer Cad Software je CAD program za tehničko crtanje koji ima sve potrebno za crtanje profesionalnih nacrta, radnih dijagrama, planova, layouta i shema.