download programi

 
     
 

    Programi za skeniranje dokumenata besplatni Scanner softver

       
       
       
       
  VueScan® Scanner Software VueScan je aplikacija za Windows, Mac OS X i Linux koji zamjenjuje softver koji je isporučen sa skenerom. Preuzmite VueScan danas vidjeti zašto 10 milijuna ljudi su ga koristili da bi dobili najviše iz svojih skenera.   FreeOCR je alat za Windows računala koja vam omogućuje da skenirati dokument i pretvoriti ga u uredivanja teksta besplatno preuzimanje. Sjeti se dana moraju upisivati tekst od riječi do riječi, ako je imao ruke-out iz škole ili s posla koji nije bio elektronski poslan? Ono što boli. Srećom, postoje neki programi koji postoje sada da se može napraviti posao jednostavnijim. FreeOCR je jedan od njih.
       
  NAPS2 je dokument skeniranje aplikacija s naglaskom na jednostavnost i jednostavnost korištenja. Skeniranje dokumenata iz Wia- i TWAIN kompatibilnih skeneri, organizirati stranice kao što želite, te ih spremiti kao PDF, TIFF, JPEG, PNG i druge formate. Zahtijeva NET Framework 4.0 ili noviji.   Fotokopirni Imam skener i pisač? Zašto ne spojiti dva u kopirke? Vi više ne trebate pravi foto kopirke ako imate fotokopiranje. Ovo je način kako to ide: umetnite dokument u skener, početi fotokopirni stroj i pritisnite gumb Copy. Nakon nekoliko trenutaka vaš pisač stvara kopiju dokumenta. To je to. Nema teško postavke napraviti, to je vrlo user friendly.
       
  CloudScan je potpuno besplatan program za pregled. Ona pruža novi, jednostavan način za skeniranje dokumenata, slika ili fotografija i spremiti ih na mulitpage PDF datoteke. Cloud može uspješno koristiti na jednom računalu.Jednostavan, prijazan sučelje omogućuje rezultate u samo nekoliko sekundi. Ako imate više od jednog računala (domu ili uredu mreže), vi ste uzimajući revolucionarni pristup skeniranju: samo instalirati SharedScanner komponentu na jednom računalu, a možete podijeliti skener i koristiti ga s gotovo bilo kojeg računala ili uređaja bez instalacije. Samo uobičajena web preglednik je potrebno.   Besplatno skeniranje u PDF bilo koju vrstu programa koji može učiniti vaš život lakšim trebaju biti testirane pod svaku cijenu. Naš skeniranje u PDF softver će vam pomoći da biste dobili najbolje rezultate skeniranja i spremiti niz koraka na putu.
       
  CamScanner -Phone PDF Creator Mobile Scanner Upotreba telefona fotoaparat za skeniranje račune, bilješke, faktura, ploča rasprava, posjetnice, potvrde, itd   PaperScan Skeneri Softver omogućava korisnicima da imaju koristi besplatno od prednosti univerzalnog skeniranje s post-obrade sposobnosti alat. Ograničena serija TWAIN i WIA za skeniranje / uvoz (10 stranica). Spremi kao jednu stranicu PDF / A, TIFF, JPEG, JPEG 2000, PNG, JBIG2, webp. Post Obrada slike: podešavanje boje, prostor boja obraćenje, efekti, filteri, obrezivanje i više ... PDF šifriranje podrška (čitanje i pisanje).

 

 
 

Index download programi