download programi

 
     
 

   Programi za škole besplatni

       
       
       
       
  Slobodni softver za nastavnike Autodesk Education Odaberite naslov za preuzimanje softvera za svoju individualnu upotrebu. Za pristup softvera za svoju školu, ići u institucijama. Sekundarni nastavnici Inspire. Engage. Pripremiti. Sljedeća generacija dizajnera, inovatori i kreatori su vaši učenici i danas. Pomognite im ostvariti svoj potencijal uz besplatno * pristupa profesionalnim dizajn softvera i kreativnosti aplikacija. Dodaj Autodesk alata za core curriculum korištenje obrazovnih resursa mapirane standardima kako bi se gorivo doživotnu ljubav prema učenju, rješavanju problema, suradnju i kreativne sposobnosti razmišljanja-bitno za karijeru u 21. stoljeću.   Fedena je besplatna i open source škola za upravljanje softver koji ima više mogućnosti nego studentski informacijski sustav. Koristite fedena učinkovito upravljati studentima, nastavnicima, zaposlenicima, tečajevi i cijeli sustav i proces se odnose na vaše ustanove.
       
  Škola Management Software Slobodni softver s naglaskom na upravljanje školske uprave   MarvelSoft menadžment škole softver je dizajniran za upravljanje pre škole, osnovne škole, srednje škole, više srednje škole, stanje, CBSE, ICSE, IGCSE škole.
       
  openSIS višejezičnu verziju rješenje za strukovne škole i visoko obrazovanje Podržava upravljanje životnim ciklusom student iz ležišta, priznanja, studentskom životu, mature kroz upravljanje bivših. Integrirani sa WordPress portal softver i SugarCRM. Na raspolaganju drugim integracijama.   Starehe sustav za upravljanje škola kombinira jednostavnost i performanse za iznimne kvalitete.
       
  Lantiv Raspored Studio 7 Raspored aktivnosti, predavanja, tečajevi i sjednice povlačenje i ispuštanje. Ne brinite o sukobima i sukobima - program će vam reći kada su svi resursi su besplatni. Dodjeljivanje boje na resurse jednostavno razlikovati između njihovih planiranih aktivnosti. Brzo uvesti podatke iz bilo koje postojeće baze podataka u različitim prilagodljivih formata. Poništi sve radnje ako je potrebno.   Bijela ploča Preuzimanje Old Version Crtanje s crvenim, zelenim, plavim i crnim oznakama. Koristite gumicu počistiti ploču. Kliknite desnom tipkom miša na ploči za postavljanje početne točke, a zatim početi tipkati. Oznake na bijeloj ploči automatski se spremaju kada je program zatvoren. 
       
      Virtualni mikroskop Virtualni mikroskop Zaslon Virtualni mikroskop je projekt NASA financira koja pruža simulirani znanstvene instrumentacije za studente i istraživače diljem svijeta u sklopu NASA virtualni laboratorij inicijativu.  
       

 

 
 

Index download programi