download programi

 
     
 

    Programi za snimanje ekrana računala besplatni

       
       
       
       
  CamStudio je softver za desktop snimanje besplatno, snimanje svih zaslon i audio aktivnosti na računalu i stvoriti industrijski standard AVI video datoteka i koristeći svoj izgrađen-in SWF Proizvođač može pretvoriti one Avis u mršav, podao, širina pojasa-friendly struji Bljesak video ( SWF).   Debi Video Hvatanje je softver za snimanje desktop besplatno, snimanje video iz web kameru, snimanje uređaj ili snimanje video iz zaslona, zapis u biti ništa od snimanja video iz web kameru, zaslona, ili video ulaz uređaja kao što je VHS rekorder u roku od nekoliko minuta preuzimanje.
       
  Zaslon Da Video je softver za snimanje desktop, snimiti svoje aktivnosti zaslonu računala u video. Možete snimiti cijeli zaslon ili samo neke dijelove zaslona. U video formata u FLV i SWF ne zahtijeva nikakve dodatne kodeke instalaciju.   Photobie je softver za snimanje desktop,editor slika sa napredni zaslon hvatanje i uređivanje fotografija okvira značajke.
       
      taksi je softver za snimanje desktop, video snimanje / zaslon hvatanje alat za snimanje 3D grafički programi (kao što su igre). To može snimiti gotovo bilo koji Windows aplikacija koja koristi DirectX, OpenGL ili GDI i stvaranje AVI datoteku pomoću bilo kojeg instaliranog VFW codec ili još okviri u PNG.
       
  Greenshot je softver za snimanje desktop besplatno, brzo stvoriti screenshot iz odabranog regiji, prozor ili fullscreen;možete čak i snimiti kompletan (pomicanja) web stranice iz preglednika Internet Explorer.   Screenshot zarobljava je softver za snimanje desktop besplatno, alat za snimanje, manipulira, zapisivanje i dijeljenje zaslona.
       
       
 
 

Index download programi