download programi

 
     
 

     Programi za uredivanje slika

       
       
       
       
  Photoscape je besplatni foto program za uredivanje slika koji vam omogućuje popravak i poboljšanje fotografija.   Paint.NET  je program za obradu fotografije i procesiranje slika. 
       
  GIMP  je besplatni foto program koji zamjenjuje Photoshop. Ovaj program vam omogućuje retuširanje i uređivanje fotografija zahvaljujući širokom setu alata.     Photoscape je zabavan i jednostavan program za uređivanje slika koji vam omogućuje poboljšanje i popravak slika i fotografija.
       
  Photo! Editor uređivanje i optimiziranje fotografija na lak način.   Ashampoo Magical Snap je program za uređivanje fotografija, pretvoriti pokazivač miša u minijaturnim grafički program.
       
  RealWorld Paint.COM besplatni editor slika s iznenađujuće moćnim opcijama, crtanje i grafika.   XnView je besplatni foto program za uređivanje, pregled i konvertiranje slika.
       
  IrfanView brzi preglednik i konverter za slike i fotografije.                                                           PaintStar svestrani foto program za obradu fotografija i slika.
       
  Image Forge  foto program, bojanje, animacija i više.    HP Photosmart Essential  je program za uređivanje slika, printanje i dijeljenje fotografija.
       
  Photobie je foto program besplatni, okviri za fotografije, dizajniranje albuma za slike, snimanje ekrana, GIF animacija, Photoshop filteri.    PhotoRazor šalje e-mailom vaše slike u manjoj veličini.  
       
  Ai Picture Explorer  grafički foto program za pregled, poboljšanje i organiziranje fotografija i multimedija reprodukcija.    Extra Photo to Video Converter  izradite uzbudljivi foto slide show s pozadinskom muzikom i prijelaznim efektima.
       
  Picture Shark program za vodeni žig i copyright, galerija slika i logo.   Reallusion FaceFilter Xpress poboljšajte i podesite fotografije portreta, retuširanje, makeup, morphing.
       
  FotoSketcher pretvara digitalnu fotografiju u skicu ili crtež.   Picasa automatski pronalazi i organizira vaše fotografije.
       
  Free Graphic Design Software je online program za obradu fotografija, grafički dizajn, bojanje i crtanje.   PhotoPlus Starter Edition foto program