download programi

 
     
 

  Programi za usluge u oblaku besplatni download

       
       
       
       
  OpenStack softver kontrolira velike bazene računalne obrade, pohrane i umrežavanje resursa tijekom datacentar, upravlja putem upravljačke ploče ili putem OpenStack API. OpenStack radi s popularnim poslovnim i open source tehnologijama što ga čini idealnim za heterogene infrastrukture. Open source softver za stvaranje privatne i javne oblake.   Apache CloudStack je open source softver dizajniran za implementaciju i upravljanje velikim mrežama virtualnih strojeva, kao visoko na raspolaganju, vrlo skalabilan Infrastructure as a Service (IAA) cloud computing platforme. CloudStack koristi brojnim davateljima usluga da ponude javnih usluga u oblaku, a mnoge tvrtke kako bi se dobilo na prostoru (privatnih) cloud ponude, ili kao dio hibridnog oblaka rješenje.
       
  TONIDO svoj osobni cloud Tonido Server omogućuje pristup svim datotekama na računalu putem web preglednika, smartphone, tableta ili čak DLNA omogućen sprava. Postavljanje nije potrebno.   Širi svoje poslovanje s Apptivo CRM, fakturiranje, projekti, timesheets i još mnogo toga. Jednostavno, pristupačne i integrirana.
       
  Cloud Suite je skup web-aplikacija, značilo da se izvoditi na osobni poslužitelj. Ovo je odlična zamjena za veliki oblak, za one koji su zabrinuti za privatnost. Budući da se ne vodi tvrtku, imate potpunu kontrolu nad vašim podacima.   FOTO GRID Okrenite svoje fotografije u hladnom 4x4 FOTO GRID! Napravite cool 4x4 interaktivni foto mrežu pomoću naše jednostavan za korištenje fotografija grid aplikacije. Prenijeti fotografije ili odabrati bilo koju fotografiju iz Facebook albuma za stvaranje zapanjujući foto mrežu u samo 4 koraka.
       

 

 
 

Index download programi