download programi

 
     
 

   Programi za video nadzor i snimanje pomoću IP kamera DVR besplatni

       
       
       
       
  ContaCam - Video nadzor softver Garden Ovaj besplatni video nadzor i kamere Webcam softver za Windows je vrlo lako na resurse sustava, te ne sadrži nepotrebne nadimati. To je brz, lagan i svestran dovoljno da zadovolji sve vaše sigurnosne potrebe, a još uvijek je vrlo user friendly i može prikazivati čak i većina umjerena sustava.   MythTV , Open Source DVR MythTV je besplatan Open Source digitalni video snimač (DVR) projekt distribuirati pod uvjetima GNU GPL. To je bio pod velikim razvoja od 2002. godine, a sada ima najviše mogućnosti može očekivati od dobrog DVR (i mnoge nove da uskoro neće moći živjeti bez).
       
  Argus DVR softvera Pokušajte nadzor softver za besplatno. Ovaj softver je u potpunosti funkcionalno, to samo stavlja "neregistriranih" podsjetnik na sve snimljene slike.   Open Source kamere Sigurnost softvera pomoću web-kamere, IP kamere i mikrofone, iSpy pruža sigurnost, nadzor, praćenje i uzbunjivanje usluge.
       
 
NextPVR Medijski centar 

 

MythTV 
 
DScaler
 
Freevo kućno kino Platform 
MsDVR 
 
MediaPortal Media Center HTPC softver 
 
Video DVD Maker 
  KView  je inovativna aplikacija za softver razvijen isključivo KGUARD za real-time višekanalni daljinski nadzor na uređajima iPhone i Andriod telefonima. S naprednim funkcijama i vrlo user-friendly sučelje, možete gledati svoje domove ili urede jednim potezom prsta bilo gdje i bilo kada!
       
  CamDVR je digitalni video snimanje softver dizajniran za rad sa svih vrsta video uređaja i napraviti širok raspon zadataka. Podrška raznih tipova video uređaja, kao što su kamere, IP kamere, mrežne kamere, snimanje kartica, YouTube videa, video datoteke, DVD, potoci, itd    
       
       
       

 

 
 

Index download programi