download programi

 
     
 

 Programi za video nazor s web kamerama preko interneta besplatni download

       
       
       
       
  webcamXP je najpopularniji web i mrežna kamera softver za Windows. To vam omogućuje da pratite svoje stvari iz bilo kojeg mjesta s pristupom internetu koje pretvara vaše računalo u sigurnosnom sustavu. Povezivanje na daljinu pomoću drugih računala ili mobilnog telefona. Emitiranje live video na vaše web stranice. Raspored automatski snima ili snimke. Trigonometrija određene radnje pomoću detektora pokreta. Možete jednostavno koristiti te značajke među ostalima s webcamXP.   Yawcam je skraćenica za još jedan webcam softver, a to je upravo ono što je ;-) Precizniji Yawcam je web softver za Windows napisan u Javi. Glavne ideje za Yawcam su da i dalje ostane jednostavan i lagan za korištenje, ali da uključuje sve uobičajene značajke.
       
  ContaCam - Video nadzor softver Garden Ovaj besplatni video nadzor i kamere Webcam softver za Windows je vrlo lako na resurse sustava, te ne sadrži nepotrebne nadimati. To je brz, lagan i svestran dovoljno da zadovolji sve vaše sigurnosne potrebe, a još uvijek je vrlo user friendly i može prikazivati čak i većina umjerena sustava.   Super Smart Video Sigurnosni Sighthound video zapise i pohranjuje video iz gotovo svim IP i USB kamere. Radi sa Mac, PC, iOS i Android. Patentirani Sighthound tehnologija analizira svoj video za isporuku pametne upozorenja i pretraživanja. Nevjerojatno jednostavan za instalaciju. Sighthound Video to sve.
       
  SGS HomeGuard je profesionalni višenamjenski Video motion detection softver koji se koristi za snimanje i pohranjivanje snimke iz kamera na računalu. To je bio dizajniran za pojedince, male i srednje velikim tvrtkama koristi, uključujući video nadzor svojih ureda, zgrade ili bilježenje u trgovini kamere.   Uzmite kameru online sa TinCam Napravite web stranicu sa živih slika ili videa s vašeg web-kamerama. TinCam mogu uploadati slike na svoj web poslužitelj ili im služi izravno iz svoje računalo.
       
  NetCam Studio je nasljednik webcamXP, popularnog softvera za web kamere i mrežne kamere nadzor od strane Moonware Studios. Bez licence ili članstva potrebna za korištenje značajke kao što su otkrivanje pokreta i daljinski nadzor s drugog računala, telefona ili tableta. besplatan inačici omogućava povezivanje 2 video izvora.Službeni NetCam Studio klijentima (Windows, web, pametnim telefonima i tablet) su besplatni i mogu se instalirati na što više uređaja po potrebi. Web API omogućuje vam da stvoriti svoje vlastite klijente, ili za rad s drugim aplikacijama u bilo kojem programskom jeziku.   MyCameraLink je besplatan i koristan CCTV sigurnosni nadzor softver za vaše računalo. Ovaj freeware vam daje poseban URL koji možete pristupiti s bilo kojeg mjesta u svijetu. Korištenjem ove freeware možete pratiti sigurnost vašeg doma ili ureda lako.
       
  C-MOR [vidi više] je IP sustav video nadzora koji se lako može biti self-instalirati sve. Sa C-MOR video nadzor, moguće je da provjerite svoj nadzor nad mreže i Interneta. Možete pristupiti uživo pogled, kao i prethodne snimke s bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja. C-MOR upravlja i kontrolira preko C-MOR web sučelja.    

 

 
 

Index download programi