download programi

 
     
 

   eBook programi za izradu knjiga ePub PDF formatu

       
       
       
       
  Scriba eBook Maker je projekt za izgradnju ebooks (u ePub, PDF i ZIP formatu) pomoću sadržaja koji su već dostupni u drugim formatima (npr, HTML, PDF, XML, itd) i na webu i na datotečnim sustavima. Scriba je program napisan u Java6 i ima sučelje naredbenog retka.   Kalibar je besplatan i open source e-knjiga aplikacija za upravljanje knjižnica razvijen od strane korisnika e-knjiga za korisnike e-knjige. To je rog mogućnosti podijeliti u sljedeće kategorije: Biblioteka za upravljanje e-knjiga pretvorbe Sinkronizacija e-knjiga čitač uređaje Preuzimanje vijesti s interneta i pretvara ga u e-obliku knjige Sveobuhvatna poslužitelja e-knjiga preglednik sadržaja za on-line pristup zbirka knjiga E-knjige urednik glavnih e-book formata
       
  Mobipocket Stvoritelj  Home Edition -FREE- omogućuje da stvorite svoj e-knjige, foto albuma, osobne baze podataka i još mnogo toga s jednostavnim i intuitivno korisničko sučelje i proširive predložaka.   Preuzmite besplatnu Kobo aplikaciju za čitanje, kad god i gdje god želite, a zatim odaberite iz našeg kataloga više od 4 milijuna najboljih svjetskih naslova.
       
  Adobe Digital Editions   Adobe Digital Editions softver nudi privlačnu način za pregled i upravljanje e-knjiga i drugih digitalnih publikacija.Koristite ga za preuzimanje i kupnju digitalnog sadržaja, koji se može čitati i online i offline.   Hamster eBook Converter je 100% Free Download i jednostavan način za pomicanje eBooks između uređaja - omogućuje vam da pretvoriti datoteke e-knjiga u vlasničkim formatima za Sony, iRiver, Amazon, Kobo i drugim eBook čitatelje u verziji koja se može pročitati na bilo kojem drugi čitač, ili na sve njih kao jednostavan PDF ili formatu oni svi razumiju free download.
       
  Kindle for PC 1.10.1 Više od 1 milijuna * zapaliti knjige na računalu s besplatnim zapaliti app za čitanje. Ne zahtijeva Kindle uređaj. Whispersync tehnologija sinkronizira svoju posljednju stranicu pročitao, oznake, bilješke i naglašava na raznim uređajima.   Nook for PC   Uživajte u milijunima knjiga plus puni pristup cijeloj kutak knjižnice bez napuštanja svoje radne površine. Automatski sinkronizirajte svoj zadnju stranicu i oznake na bilo koji drugi uređaj pomoću gluho eReading primjene. Dodajte bilješke, naglašava i oznake kao što ste pročitali.
       
  Sigla je besplatan, open-source knjiga editor za datoteke u .epub format za uvoz i uređivanje ebooks u .txt, .html i .epub formatu, te ih pretvoriti u .epub za izvoz ..   FBReader je besplatna (i ad-free) multi-platforma eBook reader.Supports popularne eBook Formati: ePub, FB2, mobi, RTF, HTML, običan tekst, i puno drugih pristupa formats.Provides popularne mreže knjižnica koje sadrže veliki skup ebooks. Preuzmite knjige besplatno ili uz naknadu. Dodajte svoj katalog.
       

 

 
 

Index download programi