download programi

 
     
 

  Programi za proračun i dizajn antena

       
       
       
       
  ANTENA je besplatni program za modeliranje, proračun. Glavna svrha AN-SOF je stvaranje simulacije lako dostupan širokoj publici, tako da softver je dizajniran za sve zainteresirane za elektromagnetika i elektroniku. AN-SOF je namijenjen za rješavanje problema u sljedećim područjima: analize i dizajna antena, uključujući mikrostrip i patch antena. Zračio emisije iz tiskanih pločica (PCB). Osjetljivost analiza PCB-a.Elektromagnetska kompatibilnost (EMC aplikacija. Višežičnih dalekovoda. Pasivni sklopovi i opće ne-zrači mreže. AN-SOF često se koristi od strane studenata, nastavnika, tehničara, inženjera, radioamateri i svi koji su uključeni u istraživanje i projektiranje metalnih antena i pasivni sklopovi, od vrlo niske frekvencije do mikrovalova, kao i onima koji se bave radio inženjering, mikrovalne pećnice, radarske tehnike, elektromagnetsku kompatibilnost i komunikacija.    NEC temelji antena modelar i alat za optimizaciju.4nec2 je potpuno besplatno, Nec2, Nec4 i Windows temeljen alat za kreiranje, pregledavanje, optimiziranje i provjera 2D i 3D stila antenske geometrijske strukture i generiranje, prikazivanje i / ili usporediti blizu / daleko polje zračenja uzoraka za i početna i iskusni antena modelara.
       
  Antena Magus je više nego samo bazu podataka antena - to je također softver za antene projektanti, puna korisnih alata koji se mogu koristiti za pojednostavljenje svakodnevnih antenske poslove besplatno. Saznajte više o alatima antena Magus klikom na bilo koji od dolje navedenih sličica. Svaka antena može biti dizajniran za različite ciljeve - kao operativnih frekvencija, dobit, ulazna impedancija i vrsti podloge. Sinteza algoritmi odgovaraju ciljevima na setovima fizikalnih parametara u roku od nekoliko sekundi, čime je inženjer instant povratne informacije o očekivanim dimenzija antene.   Antena modeliranje softvera i drugim pomoćnim antena dizajn softver Dan Maguire, AC6LA besplatno preuzimanje. 
       
  Antena modeliranje softver koji se koristi da se domena znanstvenika i inženjera s vrlo skupih antenskih rasponi pokrivaju jutara i jutara zemlje posut skupe opreme. Sa proliferacija osobnih računala i isplativo (čak besplatno) softver, antena modeliranje je postao popularan amaterski aktivnost. Uz modeliranje možete odrediti uzorak, mjestu priključenja impedanciju pa čak i SWR vašeg antenskog sustava prije rezanja jedan komad žice ili jednu cijev od aluminija.   Antena Software 10 m kalkulator DELTA antenu AC6LA Antena modeliranje softvera i drugih pomoćnih programa Antena dizajn Freeware - 1D i 2D polja iz MEI Software Antena Feed sustava modeliranje softvera Dan Maguire, AC6LA - uključuje Smithov dijagram udžbenik antene Shareware hrpa - Pogledajte Goldmine Software jedan do pet - koja se ne propušta !! Antena Software tonu - od raspršenog spektra scena - Nikako ne propustiti !! Antena Solver -by Dr. David Fluckiger, KJ5AT Antena Software Antena Software - Loaded - preko OK1RR